Bliv Mere effektiv med disse 4 tips

Mange af mine klienter oplever ofte, at de ikke får handlet på de ting,  de har sat sig for.  De ryger lige i fælden med overspringshandlinger, som stjæler evnen til at være effektiv og komme i mål med deres drømme. Derfor giver jeg dig her 4 tips til, hvordan du kan blive mere effektiv, så du kan få en masse for hånden og hurtigere komme i mål med dine opgaver. 

4 tips til at blive mere effektiv  

1. Start dagen med at lave en to-do liste. Fordelene er, at det giver dig et overblik over alle de opgaver, der er dig i vente. Du får skrevet alt ned, så du ikke glemmer noget. Alene det, gør dig mere effektiv. Jeg anbefaler at have din to-do liste på et stykker papir, så du hver gang, du er færdig med en opgave kan tjekke den af med et flueben, så du kan bevare overblikket. 

2. Checkliste og flueben. Når du har skrevet alt ned på din to-do liste, skal du naturligvis prioritere opgaverne. Start med en lille og hurtig opgave, så du hurtigt kan sætte det første flueben. Det giver dig en følelse af tilfredshed, som giver dig blod på tanden til at kaste dig over den næste opgave.

3. Formiddagen er bedst. Uanset om du er A eller B menneske, viser studier, at vi arbejder bedst om formiddagen. Derfor er det en god ide, at du planlægger at lave de noget tungere opgaver om formiddagen. Når du har løst en tung opgave, vil det give dig en følelse af sejr, og du vil på den måde have mere energi til at fuldføre resten af dagens opgaver, når du kommer hen på eftermiddagen.  

4. Undgå forstyrrelser. Hver gang du bliver forstyrret af mobiltelefon, mail eller personer der taler til dig, ødelægger det din koncentration. Det tager dig op mod 25 min. at komme tilbage på samme koncentrationsniveau, som du var på inden, du blev forstyrret. Derfor luk døren, sæt telefonen på lydløs og tjek ikke dine mails, før du er færdig med den opgave, du sidder med.

Bliv mere effektiv 1-2-3-4 værsgo. 

Jeg lover dig, hvis du bruger disse 4 tips, vil du blive så effektiv og føle, du har fået så meget for hånden i løbet af dagen og kommer hurtigere i mål med din drøm. 

 

Læs også:

8 gode vaner til en bedre hverdag

Sådan når du dine mål

Hvis du har brug for hjælp til at skabe større glæde og trivsel i dit liv, så læs her hvordan jeg kan hjælpe dig.

 

 

 

 

 

 

 

Få 15 min. gratis telefonsamtale

Har du brug for hjælp til at identificere dine personlige værdier? 

Så lad os tage en GRATIS uforpligtende samtale om, hvordan en værdiafklaring kan hjælpe dig med at stå stærkere i dig selv og få større glæde og overskud i dit liv i 2021!