Charlotte Gade Coachingsession
Charlotte Gade Coachingsession

Coachingsession

Coaching handler om, hvor du er nu, og hvor du gerne vil hen for at få det liv, du elsker og drømmer om. I en coachingsession vil jeg stille dig spørgsmål, som får dig til at reflektere over forskellige områder af dit liv, tanker, følelser, mønstre og vaner. Dine svar i forløbet vil få dig til at se tingene mere klart, så dine forhindringer ikke længere spænder ben for dig. Vi afslutter hver coachingsession med, at du får lavet en helt konkret handlingsplan på det, du ønsker at arbejde med, så du hver gang går fra sessionen med værktøjer, der rykker dig tættere mod dit mål.

Nu sidder du måske og tænker, vil jeg få noget ud af coaching? 

Her kan jeg berolige dig og garantere dig, ALLE går fra mine coachingsessioner med det, de kom for at få! Og det kommer du også til.

Hvad er det præcis vi skal tale om?

Vi vil ALTID tage udgangspunkt i dine ønsker og mål. Hvis du ikke helt kan definere det, starter vi sessionen med en afklaring, så du bliver helt konkret på dit mål, inden vi går igang, så du kommer hjem med den hjælp, du kom for at få.

 

Få 15 min. GRATIS telefonsamtale

Jeg tilbyder dig en gratis uforpligtende afklaringssamtale, da kemi og tillid er altafgørende for et godt samarbejde.

Vi tager en snak om, hvad du har brug for og hvordan jeg kan hjælpe dig – så du kan overkomme tvivlen og lykkes med at skabe et liv med glæde, ro og frihed.

Charlotte Gade Coachingsession

JEG TILBYDER OGSÅ…

ONLINEKURSUS

 “SKAB DET ARBEJDSLIV DU LÆNGES EFTER”

Dette onlinekursus er til dig, der ønsker at finde din helt rette hylde, så du kan skabe det arbejdsliv, som du drømmer om.

"SKIFT SPOR MED DIN INDRE GPS"

Dette 1:1 forløb er til dig, der er fastlåst i hverdagens trummerum og ønsker at ta´ styringen og lære dig selv bedre at kende, så du kan skabe det liv, som du drømmer om.

Stresscoaching

Har du stress og ønsker en hverdag med mere glæde, ro og balance, kan jeg hjælpe dig. Jeg tilbyder et stresstjek, coachingforløb og foredrag både til private og virksomheder.

Coaching PRISER

1 session á 60 min kr.850,-  

Coachingforløb:

5 x 60 min kr.3.600,- 

10 x 60 min kr. 6.900,- 

Forløb: skift spor med din indre GPS

6 x 60 min. Kr. 5.100,-

Tilfredshedsgaranti eller pengene tilbage!

Jeg garanterer dig, du får fuld valuta for dine penge.

Men hvis du ikke er tilfreds efter endt forløb, garanterer jeg dig dine penge tilbage. Gælder kun ved forløb!

“Jeg stod ved en skillevej i mit liv, og vidste ikke hvilken retning jeg skulle gå. Efter kun en session hos Charlotte, stod det hele klart for mig. Al tvivl og usikkerhed forsvandt.

Jeg har aldrig følt mig så målrettet og fyldt med power. Nyt skridt i karrieren – Watch out world, here I come!”

- Lena

“Som selvstændig med familie og små børn er det utrolig svært at få tid og økonomi til at hænge sammen. Jeg har haft lyst til at smide håndklædet i ringen og opgive min drøm som selvstændig.

Men efter jeg begyndte hos Charlotte, har jeg fået knald effektive værktøjer, så tid og økonomi er ikke længere et issue. Jeg har fået mine prioriteringer i orden og har lært at overkomme min store frygt for at fejle.”

- Ditte

“Så vild en oplevelse!

Jeg er gået fra en hverdag med frygt, mistrivsel, manglende tro på mig selv, til at turde få sat ord på mine drømme og ønsker for mit liv, til at jeg nu har fået selvtillid og mod til at handle på dem. Det har været et helt fantastisk coachingforløb.

Tusind tak for din støtte og vilde værktøjer!”

- Birgitte

DET PRAKTISKE

1:1 COACHINGSESSION
Coachingsessionerne vil foregå i hyggelige omgivelser på Jacobsens Allé 5, 2900 Hellerup. Hvis du ikke har mulighed for at komme til Hellerup, kan vi tage sessionerne over telefonen eller Skype.

BETALING
Skal ske inden 1.session, via MobilePay. Ved ønske om anden form for betaling, oplyses ved booking af forløbet.

Vedr. forløb er der mulighed for ratebetaling i 3 rater, med betaling hver 30. dag, uden ekstra omkostning. 

>>> KØB SESSION ELLER FORLØB HER <<<

Hvordan foregår en coachingsession?

Herunder giver jeg dig et overblik over coachingsessionens struktur og hvilke elementer, vi dykker ned i. 

1. Hvad vil du gerne arbejde med?

Det første skridt handler om, at du får en afklaring på, hvad du gerne vil opnå. Hvis du ikke helt kan definere det, hjælper jeg dig, så du bliver helt klar på hvilket mål, du gerne vil arbejde på i den enkelte session, og hvad du gerne vil have med dig hjem.

2. Hvor er du idag?

Her dykker vi sammen ned i, hvor du er i dag i forhold til dit mål, og hvad det er, der forhindrer dig i at nå målet. Vi kigger på både ydre og indre forhindringer, dine mønstre, vaner og bliver meget konkrete på, hvad der spænder ben for dig.

3. Hvad er din motivation?

Her kigger vi på, hvad der vil ske, hvis du fortsætter dit liv, som det er nu og på, hvordan dit liv vil se ud, når du når dit mål. Her stiller vi helt skarpt på, hvad din motivation er, hvad det vil koste dig ikke at gå efter dit mål, og på hvad det vil give dig netop at nå dit mål.

4. Hvilke mønstre skal du ændre?

Hvilke mønstre er uhensigtsmæssige for dig, og hvilke nye mønstre skal du skabe for at komme derhen, hvor du gerne vil. Forestil dig dine mønstre er som en sti, der er blevet betrådt gennem mange år. Den er dyb og bred. For at den gamle sti kan forsvinde, kræver det at du laver en ny sti, som du kan gå ned ad. Den gamle sti vil med tiden blive mindre og til sidst forsvinde.

5. Hvordan skal din personlige handlingsplan være?

  • Hvad skal du gøre anderledes?
  • Hvad skal du tænke anderledes?
  • Hvordan skal du takle dine forhindringer, hvis de skulle dukke op igen? 
  • Hvilken opbakning har du brug for og fra hvem?

6. Hvad committer du dig til?

Her runder vi af og aftaler, hvilken handlingsplan du comitter dig til, til næste gang vi ses, så du kan nå dit mål.

Opfølgning på coachingsession

Når vi mødes igen, vil jeg starte med at følge op på siden sidst. Når vi har vendt det vi skal vende, vil jeg spørge dig om, hvad du gerne vil arbejde videre med idag. Uanset hvor mange coachingsessioner vi har sammen, vil vi altid tage udgangspunkt i dig og dit behov, for at overkomme dine forhindringer og skabe det liv du ønsker.

Har du spørgsmål?

Send en mail til mig på charlotte@charlottegade.dk eller ring til mig på 26153830.

Er du leder eller medarbejder?

vil du vide hvordan businesscoaching kan hjælpe dig og din arbejdsplads?
så læs mere her.