Fra fyret til hyret

Fra fyret til hyret

Når medarbejdere bliver fyret, har de brug for at genfinde sig selv, inden de er klar til at få konkret sparring på den gode ansøgning og jobsamtale.

Som opsagt medarbejder opstår tvivlen og frustrationer omkring:

  • Hvad ønsker jeg egentlig at arbejde med, som giver glæde og mening for mig?
  • Hvad er jeg god til, og hvad har jeg at tilbyde en ny arbejdsgiver?
  • Skal jeg skifte retning eller blive i det velkendte?
  • Hvem er jeg og hvilket ben skal stå på som ledig?
  • Hvordan skal jeg navigere i en ny hverdag som jobsøgende?

Når medarbejdere føler sig afklaret om, hvilken karrierevej de ønsker, er de klar og top motiveret til at gå målrettet efter deres næste job-og så går det hurtigt!

Det er jobsøgning indefra og ud med resultatet – fra fyret til hyret, med mennesket i centrum!

Om forløbet fra fyret til hyret

Fra fyret til hyret er et 1:1 coachingforløb, som tager udgangspunkt i den enkelte medarbejder. Forløbet består af nedenstående 6 fokusområder af 2 timer ad gangen.

Fra fyret til hyret

Hvorfor vælge forløbet Fra fyret til hyret?

Forløbet fra fyret til hyret er ikke et traditionelt outplacementforløb, men består af personlig udvikling med udgangspunkt i det enkelte menneske, som er hele nøglen til at flytte mennesket fra, hvor de er i dag til der, hvor de gerne vil hen. Et outplacementforløb behøver ikke koste en bundegård! Jeg garanterer prismatch i forhold til konkurrenterne.

“Charlotte er virkelig dygtig! Hun går langt mere i dybden end andre forløb, som jeg har været på. Jeg har fået en helt anden indsigt i mig selv. Efter min opsigelse fik min selvtillid et ordentlig knæk, men med Charlottes hjælp, står jeg stærkere end før. Jeg har fået redefineret mig selv, og er nu ikke i tvivl om, hvad min rette hylde er, og har fået de værktøjer jeg skal bruge for at gå determineret efter mit drømmejob.

– Søren Nielsen

“Charlotte har skabt stor værdi for vores ansatte, som vi desværre grundet Covid-19 har måtte opsige. Vi har været utrolig glade for samarbejdet med Charlotte, da hendes tilgang i forløbet fra fyret til hyret er, at tage udgangspunkt i hver enkelt ansatte og deres behov fremfor det klassiske, lær at skrive en ansøgning. Det har resulteret i opsagte medarbejdere kom i job indenfor 3 mdr. Charlotte har min og mine forhenværende medarbejderes varmeste anbefalinger.”

– Sissel Kristensen

Charlotte Gade Coachingsession

OM CHARLOTTE GADE

I de sidste 20 år har jeg arbejdet med udvikling af mennesker igennem mine jobs som leder og selvstændig konsulent i større danske virksomheder.

Jeg er certificeret Life & Businesscoach fra Sofia Manning og certificeret stressmentor og vejleder fra Psykologhuset.

I dag arbejder jeg som selvstændig karriere & stresscoach og rekrutteringskonsulent med det fokus, at hjælpe det enkelte individ i mål med deres (arbejds)liv.

Hjælp dine opsagte medarbejdere godt videre

Kontakt mig for en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe opsagte medarbejdere fra fyret til hyret.

Ring på tlf: 26153830 eller udfyld formularen, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

9 + 3 =