De 3 hemmeligheder

der er afgørende for at få mere glæde og mening

i dit arbejdsliv.

 

Lær hvordan du kan finde din rette hylde i arbejdslivet – uden det skal koste dig en krone.

Charlotte Gade-drømmejob

Med dette minikursus lærer jeg dig:

✔️ Hvordan du bliver klogere på, hvad der er vigtigt for DIN trivsel i dit arbejdsliv, så du kan skifte hamsterhjulet og stress ud med et arbejdsliv, der giver dig overskud og glæde.

✔️ Hvordan du identificerer, hvad dit unikke potentiale er, selvom du er i tvivl om, hvad du har af kompetencer, du kan bidrage med i et nyt job.

✔️ Hvordan du finder ud af, hvad du brænder for, så du kan blive klogere på, hvad der giver dig mening  og glæde at arbejde med.

✔️ Hvorfor du nøjes med et job der ikke gør dig virkelig glad, og hvad du skal gøre for at bryde mønsteret.

Hvem er jeg?

Mit navn er Charlotte Gade. I mange år sad jeg fast i jobs, som jeg var god til, men længtes efter at finde dét jeg brændte for. Jeg tog på adskillige verdensomrejser i en tro og håb om, at jeg ville finde svaret på min vej.

Efter mange års søgen, fandt jeg ud af svaret skulle findes inde i mig selv. Endelig knækkede jeg koden, da jeg turde lytte til min intuition og se mine særlige kompetencer og styrker og har i dag fundet min rette hylde som karriere og stresscoach – et arbejdsliv der giver mit liv glæde, mening og frihed.

Derfor glæder jeg mig til, at hjælpe dig med at knække koden, så du kan skabe det arbejdsliv, du drømmer om.

Charlotte Gade

Hvad siger andre?

Charlottes kursus har været en stor hjælp, som har gjort mig klogere på, hvad jeg skal i mit arbejdsliv. Super god viden og effektive øvelser man kan lave med det samme. Virkelig meget værdi, jeg har fået på dette gratis minikursus. 

– Didde

Super godt minikursus, der har givet mig ny indsigt i mig selv. Nu ved jeg rent faktisk, hvad der er vigtigt for mig i mit fremtidige arbejde. Det er slut med at nøjes og jeg er nu stand til at gå efter det jeg vil, som gør mig glad!

– Søren