Skab det liv du ønsker

Hvad er det for et liv, en hverdag, som du drømmer om for dig selv? Hvad er det for forhindringer, der gør, at du ikke er der, hvor du ønsker at være? Det var disse spørgsmål, som jeg stillede mig selv for mange år siden.

Jeg kender til livets modgang

Som barn voksede jeg op med en mor, der var psykisk syg og alkoholiseret. Jeg mistede min far da jeg var 14 år, og senere tog Alzheimer og kræften min mor.

Jeg kunne hverken mærke, eller sætte mine egne grænser. Jeg var fastlåst og kæmpede med følelsen “ikke at være god nok”. Derfor vidste jeg ikke, hvordan jeg skulle ændre det, der ikke gjorde mig godt. I mange år forsøgte jeg at stifte familie uden held. Den kamp endte med 2,5 år med 14 mislykkede fertilitetsbehandlinger og en endelig dom: jeg aldrig kommer til at få børn.

Så startede min rejse i livet

Først da jeg blev 30 år, lærte jeg endelig at finde modet til at tage styringen i mit liv. Jeg fik overvundet mine forhindringer, kom op på hesten, og begyndte at leve mit liv i tråd med mine ønsker og drømme.

På 3 måneder gik jeg fra kæresten, huset, katten, solgte bilen og sagde mit godt betalte job op for at forfølge mine drømme. Nemlig at tage ud på eventyr og rejse verden rundt, i et halvt år på egen hånd, for derefter at skifte karrieren ud med livet som selvstændig.

På trods af at alle omkring mig forsøgte at få mig overbevist om, at jeg ikke skulle smide alt overbord, tog jeg alligevel afsted med min rygsæk og mit indre kompas.

Jeg fandt mit mod og indre eventyrer frem

Den første rejse i Sydamerika blev starten på, at jeg fandt modet til at turde lytte til mig selv og mine egne drømme. Det mod har gjort, at jeg efterfølgende har turdet at gå efter de ønsker, som jeg har i mit liv, og ikke lader mig begrænse af min egen frygt eller andres holdninger til, hvad “man kan” og “ikke kan”.

Mange drømme er blevet indfriet, som at:

  • Rejse rundt i Asien, Mellemøsten, Sydamerika og Afrika.
  • Se verdens 7 nye vidundere i verden.
  • Bo i Nepal i 3 mdr. for at lave frivilligt arbejde på et børnehjem.
  • Passe pandabjørne i et reservat i Kina.
  • Overnatte i telt på den Kinesiske mur.
  • Lave dokumentarfilm i Libanon og Sri Lanka.
  • Sprunget bungyjump.
  • Startet selvstændig virksomhed op – flere gange.
  • Skiftet karrieren ud med ny uddannelse som 41-årig.

Listen er endnu længere over drømme, som jeg har indfriet, og mål jeg har nået i de sidste 10 år. Dette er blot for at give dig en ide om, hvilke drømme jeg har indfriet. Så min pointe er, at du lige som jeg kan opnå det, som du sætter dig for, uanset hvad du har med i din baggage. 

Karriere og kompetencer

I de sidste 20 år har jeg arbejdet med udvikling af mennesker igennem mine jobs som leder og selvstændig konsulent.

Jeg er certificeret Life & Business Coach fra Sofia Manning, certificeret stressmentor og vejleder fra Psykologhuset Wattar Gruppen, og har idag fundet min rette hylde som coach og konsulent.

Min største drøm er at hjælpe dig med at få de værktøjer, der skal til, så du kan finde dit mod frem til at leve det liv, som du ønsker for dig selv. 😉

 

Book en tid

Kontakt mig for at booke en tid i Hellerup, over telefonen, Skype eller FaceTime.