Personlig coaching-Charlotte Gade

Personlig Coaching

Jeg hjælper dig med at flytte dig fra der, hvor du er i dag til derhen, hvor du ønsker at komme for at få det liv, du elsker og drømmer om.

Personlig coaching med Charlotte Gade

Personlig Coaching

Jeg hjælper dig med at flytte dig fra der, hvor du er i dag til derhen, hvor du ønsker at komme for at få det liv, du elsker og drømmer om.

VÆLG PERSONLIG coaching ForlØB:

KARRIERECOACHING

værdiafklaring

stressCOACHING

HVORDAN FOREGÅR PERSONLIG COACHING?

I en personlig coaching session vil jeg stille dig spørgsmål, som får dig til at reflektere over dine tanker, følelser og mønstre. Det vil hjælpe dig til at slippe dine forhindringer, og du bliver i stand til at rykke dig tættere mod dit mål.

Personlig coaching forløb tilpasset til dig

Et personlig coaching forløb vil være forskellig fra person til person, da jeg altid tager udgangspunkt i DIG, dine ønsker og forhindringer. Jeg tilpasser mine værktøjer og metoder til netop der, hvor du er, så du får den hjælp, du kom for at få.

Personlig coaching blad

Mit mål er at hjælpe dig med din udvikling, og derfor vil du få små hjemmeopgaver, som du skal arbejde med imellem vores sessioner – da det er der, den største udvikling sker. Til slut vil du ende med en hel konkret handlingsplan, så du ikke er i tvivl om, hvad dit næste skridt er i dit liv og er klar til at handle på det.

Nu sidder du måske og tænker…

Vil jeg få noget ud af personlig coaching?

Her kan jeg berolige dig og garantere dig for, at ALLE går fra mine coachingsessioner med det, de kom for at få! Og det kommer du også til.

Få 15 min. GRATIS telefonsamtale

Jeg tilbyder dig en gratis uforpligtende afklaringssamtale, da kemi og tillid er altafgørende for et godt samarbejde.

Vi tager en snak om, hvad du har brug for og hvordan jeg kan hjælpe dig – så du kan overkomme tvivlen og lykkes med at skabe et liv med glæde, ro og frihed.

Personlig coaching_charlotte gade
Charlotte Gade  Coaching København

Få 15 min. telefonsamtale

Jeg tilbyder dig 15 min. gratis uforpligtende afklaringssamtale, da kemi og tillid er altafgørende for et godt samarbejde.

Vi tager en snak om, hvad du har brug for og hvordan jeg kan hjælpe dig – så du kan overkomme tvivlen og lykkes med at skabe et liv med glæde, ro og frihed.

Tilfredshedsgaranti eller pengene tilbage!

Jeg garanterer dig, du får fuld valuta for dine penge.

Men hvis du ikke er tilfreds efter endt forløb, garanterer jeg dig dine penge tilbage. Gælder kun ved forløb!

Hvad siger andre…

“Jeg stod ved en skillevej i mit liv, og vidste ikke hvilken retning jeg skulle gå. Efter kun en session hos Charlotte, stod det hele klart for mig. Al tvivl og usikkerhed forsvandt.

Jeg har aldrig følt mig så målrettet og fyldt med power. Nyt skridt i karrieren – Watch out world, here I come!”

– Lena

“Så vild en oplevelse!

Jeg er gået fra en hverdag med frygt, mistrivsel, manglende tro på mig selv, til at turde få sat ord på mine drømme og ønsker for mit liv, til at jeg nu har fået selvtillid og mod til at handle på dem. Det har været et helt fantastisk coachingforløb.

Tusind tak for din støtte og vilde værktøjer!”

– Birgitte

“Som selvstændig med familie og små børn er det utrolig svært at få tid og økonomi til at hænge sammen. Jeg har haft lyst til at smide håndklædet i ringen og opgive min drøm som selvstændig.

Men efter jeg begyndte at gå til personlig coaching hos Charlotte, har jeg fået knald effektive værktøjer, så tid og økonomi er ikke længere et issue. Jeg har fået mine prioriteringer i orden og har lært at overkomme min store frygt for at fejle.”

– Ditte

DET PRAKTISKE – personlig coaching

PERSONLIG COACHING

Coachingsessionerne vil foregå online over Skype eller FaceTime, eller fysisk i hyggelige omgivelser i Carlsbergbyen København.

PRISER

1 coachingsession á 60 min. kr. 1.200,-
Personlig coachingforløb 5 x 60 min. kr. 4.900,- 

BETALING

Skal ske inden 1.session, via MobilePay. Ved ønske om anden form for betaling, oplyses ved booking af forløbet.

Er du leder eller medarbejder?

vil du vide hvordan businesscoaching kan hjælpe dig og din arbejdsplads?
så læs mere her.