Find retning i dit arbejdsliv
Find retning i dit arbejdsliv

Du og dit arbejdsliv er i fokus!

Gå fra tvivl til klarhed i dit arbejdsliv og identificer det arbejde, der giver glæde i dit liv – en gang for alle.

Igennem coachingforløbet hjælper jeg dig med at identificere din rette hylde i dit arbejdsliv. Du vil opnå klarhed over, hvad det rigtige for dig er at arbejde med, så du bliver i stand til at tage næste skridt og få det arbejdsliv, du elsker at stå op til hver dag.

FIND RETNING I DIT ARBEJDSLIV er 

et personligt coachingforløb til dig, der:

  • Har brug for en afklaring og klarhed om hvilken retning, du skal gå.
  • Savner glæde og mening i dit arbejdsliv.
  • Ikke føler, at du udlever dit fulde potentiale.
  • Er i tvivl om, hvad du brænder for at arbejde med.
  • Ikke ved hvad dine særlige styrker eller talenter er.

Jeg hjælper jeg dig med at:

  • Finde din passion og klarhed over netop dét – DU brænder for at arbejde med.
  • Kortlægge al den erfaring du allerede har – også det du ikke ved, du har.
  • Finde netop dine personlige styrker og talenter – som gør dig unik.
  • Finde dit livsformål og den røde tråd– så du ikke er i tvivl om hvilken retning dit arbejdsliv skal tage.
  • At blive i stand til at handle på dit drømmejob – med fuld selvtillid og gå på mod.

 

Når du har været igennem dette forløb:

På forløbets 5 sessioner har du forbundet prikkerne og fundet den røde tråd i dit arbejdsliv. Du er blevet helt skarp på, hvad der giver dig glæde og mening at arbejde med, så du med ro i maven og troen på dig selv, bliver i stand til at tage næste skridt i dit arbejdsliv.

Hvis du ikke gør noget ved dit arbejdsliv nu, hvornår så?

Halvdelen af dit voksenliv bruger du på at arbejde. Hvis du ikke trives med dit arbejde eller udlever dit fulde potentiale, så nøjes du. Du nøjes med mellemtilfredsheden og utilfredshed, som ikke kun påvirker dit arbejdsliv, men i ligeså høj grad dit privatliv.

Med dette forløb lærer du dig selv bedre at kende, så du ikke er i tvivl om, hvad retning du skal i dit arbejdsliv. Invester i dig selv og i dit arbejdsliv – en gang for alle! Så når du går på pension kan se tilbage på dit arbejdsliv med glæde og stolthed 🙂

Alle mennesker har fortjent et arbejdsliv, de elsker at stå op til hver dag – også dig!

100% Tilfredshedsgaranti eller pengene tilbage!

Jeg garanterer dig, at du vil og opnå klarhed og retning i din karriere og blive i stand til at skabe det arbejdsliv, du ønsker.

Men hvis du ikke er tilfreds efter endt forløb, garanterer jeg dig ALLE dine penge tilbage.

DU HAR ALT AT VINDE – INTET AT TABE!

DET PRAKTISKE

Forløbet vil foregå i hyggelige omgivelser på Jacobsens Allé 5, 2900 Hellerup

Hvis du ikke har mulighed for at komme til Hellerup, kan vi tage sessionerne over Skype eller FaceTime.

Forløbet består af 5 sessioner af 60 min. varighed, typisk med 7-14 dages mellemrum. Vi aftaler næste session sammen fra gang til gang.

Betalingen skal ske inden 1.session via MobilePay eller bankoverførsel. 

 

Er du i tvivl om forløbet er det rigtige for dig?

Så tilbyder jeg dig en gratis uforpligtende afklaringssamtale. Vi tager en snak om dit behov og om forløbet er det rette for dig.

Find retning i dit arbejdsliv

Vil du gerne vide hvem jeg er?

I mange år sad jeg fast i jobs, som jeg var god til, men længtes efter at finde dét jeg brændte for. Jeg tog på adskillige verdensomrejser i en tro og håb om, at jeg ville finde svaret på min vej.

Efter mange års søgen, fandt jeg ud af svaret skulle findes inde i mig selv. Endelig knækkede jeg koden, da jeg turde lytte til min intuition og se mine særlige kompetencer og styrker og har i dag fundet min rette hylde som coach, konsulent og foredragsholder – et arbejdsliv der giver mit liv glæde, mening og frihed.

Derfor glæder jeg mig til, at hjælpe dig med at knække koden, så du kan finde retning i dit arbejdsliv.

Charlotte Gade

HVAD VIL DISSE RESULTATER VÆRE VÆRD FOR DIG?

“Charlotte er en virkelig dygtig coach. Da jeg kom til hende var jeg modløs, frustreret og stressramt, men allerede i starten af forløbet, fik jeg værktøjer der gav mig ro på, så jeg bedre kunne mærke mig selv og finde svaret på, hvad min rigtige hylde er i mit arbejdsliv.
Forløbet har gjort mig meget klogere på mig selv, på mine kompetencer og styrker, hvad jeg brænder for og fået en afklaring på hvad mit drømmejob er. Det har ændret mit liv 360 grader, og jeg står meget stærkere i mig selv i dag, i et job der giver mig så meget glæde og mening. En kæmpe anbefaling herfra.” 

- Katja Magnusson

“Jeg var kørst surt i mit arbejde og følte jeg stod ved en skillevej i mit liv, da jeg opsøgte Charlotte. Jeg kunne ikke mærke hvilken retning der var den rette for mig, men igennem forløbet blev det skridt for skridt mere tydeligt for mig. Charlotte hjalp mig med at se det i mig, som jeg ikke selv havde haft modet til at se. Efter forløbet var jeg ikke i tvivl om, jeg skulle skifte retning og gå efter det jeg brænder for nemlig kommunikation og ledelse. Uden dette forløb er jeg ikke i tvivl om, at jeg ville have siddet fast og gået ned med  stress endnu en gang. Så jeg er så taknemmlig for at have investeret min tid og penge i dette forløb. Charlotte har mine varmeste anbefalinger!”

- Sandra J.

“Sikke et selvtillidsboost! Jeg er gået fra manglende tro på mig selv, mine evner og ikke vide hvilken retning jeg skulle gå, til en kæmpe lettelse, fokus og tro på mig selv.

Jeg er nu ikke i tvivl om hvad jeg brænder for at arbejde med og ved præcis hvilke kompetencer og styrker jeg ønsker at sætte i spil og i hvilken branche. På 14 dage er jeg kaldt til 4 jobsamtaler. Før forløbet var det hvad jeg blev indkaldt på 6 mdr. Jeg kan kun sige 1000 tak Charlotte”

– Pia 39 år

Forløbet jeg har haft hos Charlotte, har været en stor øjenåbner for mig i forhold til, hvor meget jeg har gået på kompromis med min arbejdssituation.

Hun har virkelig givet mig alle de værktøjer, jeg skulle bruge, så jeg nu tør lytte og stå ved mig selv. Det har gjort jeg har fundet den helt rigtige retning i min karriere og fået så meget frihed og glæde i mit arbejdsliv.”

- Karina

“Jeg var kørst surt i mit arbejde og følte jeg stod ved en skillevej i mit liv, da jeg opsøgte Charlotte. Jeg kunne ikke mærke hvilken retning der var den rette for mig, men igennem forløbet blev det skridt for skridt mere tydeligt for mig. Charlotte hjalp mig med at se det i mig, som jeg ikke selv havde haft modet til at se. Efter forløbet var jeg ikke i tvivl om, jeg skulle skifte retning og gå efter det jeg brænder for nemlig kommunikation og ledelse. Uden dette forløb er jeg ikke i tvivl om, at jeg ville have siddet fast og gået ned med  stress endnu en gang. Så jeg er så taknemmlig for at have invisteret min tid og penge i dette forløb.

Charlotte har mine varmeste anbefalinger!”

- Sandra J.

100% Tilfredshedsgaranti eller pengene tilbage!

Jeg garanterer dig, at du vil og opnå klarhed og retning i din karriere og blive i stand til at skabe det arbejdsliv, du ønsker.

Men hvis du ikke er tilfreds efter endt forløb, garanterer jeg dig ALLE dine penge tilbage.

DU HAR ALT AT VINDE – INTET AT TABE!

Mangler du de sidste argumenter for, hvorfor forløbet find retning i dit arbejdsliv skal være din næste investering?

 

→ Fordi hvis ikke du ved hvilken retning du ønsker dit arbejdsliv skal gå, kommer du aldrig derhen. OG NEJ svaret falder ikke ned fra himlen helt af sig selv, hvis du venter længe nok. OG NEJ det hjælper heller ikke at afprøve så mange forskellige jobs du kan komme i nærheden af. ( Tro mig, jeg taler af erfaring). Svaret skal findes inde i dig! Du har nøglen, jeg har lygten der guider dig, så du kan finde hjem i dig selv.

→  Fordi dét du får på 5 sessioner, er ikke kun klarhed over, hvad du skal arbejde med. Du får også mange nye indsigter og vil lære dig selv så meget bedre at kende, at det er en investering i dig selv, din glæde og trivslen i dit arbejdsliv – ikke kun nu, men lige indtil du går på pension.

→  Fordi virksomheder har faktisk brug for det, netop du har at tilbyde. Først når du selv kan se dine styrker og talenter, kan du præsentere dem på en overbevisende måde, at din kommende arbejdsgiver ansætter dig.

→  Fordi så snart du lander dit drømmejob, er hver en krone for længst tjent hjem igen.

→  Fordi du spilder dit liv ved at falde tilbage i jobs, som du ikke brænder for og ikke fylder dig med glæde og mening.

→  Fordi Danmark er fuld af mennesker, som har brug for dine specifikke styrker og kompetencer, til at gøre verden et bedre sted, som bare venter på dig, der drømmer om at springe ud som selvstændig.

Invester i dig selv og i et arbejdsliv du kan se tilbage på med stolthed, når du bliver gammel.

Spørgsmål til forløbet?

Send en mail til mig på charlotte@charlottegade.dk