Værdiafklaring

Værdiafklaring

Stå stærkt i dig selv – i både dit arbejdsliv og privatliv

EN VÆRDIAFKLARING ER TIL DIG, DER:

 • Er i tvivl om, hvad dine værdier er
 • Føler dig utilfreds og fastlåst i hverdagens trummerum
 • Er ramt af udbrændthed eller stress
 • Ikke kan mærke dig selv
 • Oplever livet som ren overlevelse
 • Ikke tør stå ved dig selv eller sige fra
 • Føler, at andres forventninger styrer dit liv
 • Har en følelse af, at der er mere til livet end det, du oplever
 • Ikke føler, at du slår til eller er god nok.

7

Når du kender dine værdier, vil du opnå glæde og overskud til at skabe en hverdag og et arbejdsliv, du vil elske at stå op til hver dag.

Med en værdiafklaring bliver du i stand til:

 • At gå fra overlevelse, stress og udbrændthed – til en hverdag med energi, overskud og glæde.
 • At sætte en stopper for frustrationer, bekymringstanker og knuder i maven over, at livet ikke er med dig – og se at livet er med dig.
 • Med lethed at tage vigtige beslutninger i dit liv – og med fuld tillid til dig selv.
 • At sige til og fra over for dine omgivelser – uden dårlig samvittighed.
 • At føle dig god nok, som den du er – med alt, hvad du rummer.
 • At slippe din indre kritikker – så du kan stå stærkt i dig selv.
 • At finde mod og klarhed til at gå efter det, som er vigtigt i dit liv – der giver DIG glæde, overskud og lykke.

Med en værdiafklaring vil du få klarhed over, hvad der holder dig tilbage og hvad du skal ændre for at finde glæden og balancen i dit liv.

VÆRDIAFKLARING

SÅDAN ER FORLØBET BYGGET OP

En værdiafklaring består af 5 personlige coachingsessioner af 1 times varighed henover ca. 10 uger. Vi aftaler tidspunkt for sessionerne sammen fra gang til gang, så det passer ind i din kalender. Sessionerne kan foregå fysisk i Carlsbergbyen i København eller online over Microsoft Teams eller FaceTime.

1. BEVIDSTHED »

Første skridt i en værdiafklaring handler om at lære dig selv bedre at kende og få bevidsthed om:

 • Hvilke værdier, som har været styrende for dit liv.
 • Hvorfor du har truffet de valg, du har.
 • Hvad der har været vigtigt for dig.

2. MØNSTERBRYDNING »

I denne session går vi i dybden med de værdier, som har været styrende for dit liv. Vi sætter lys på de mønstre, som er baggrunden for den situation, du står i dit liv i dag. Når først du får sat lys på det mønster, som har været styrende for dig, vil du blive i stand til at se hvilke værdier, der gavner dig, og hvilke værdier, som er hæmmende for dig.

3. SKIFT SPOR »

I denne session går vi fra det, du gerne vil væk fra til det, du gerne vil henimod. Vi identificerer dine grundlæggende behov og ønsker i dit liv, så du kan være tro mod dig selv og dine indre kerneværdier fremadrettet.

4. DIN INDRE GPS »

Her får du værktøjer og klarhed over, hvilke ændringer du skal lave, så du kan være tro mod dig selv, dine kerneværdier og opnå større glæde, ro og frihed i dit liv.

5. BRYD IGENNEM I DIT LIV »

Du er næsten i mål med din værdiafklaring. Nu handler det om, at du skal komme ud over stepperne og skabe det liv, som du vil elske at stå op til hver dag. For at det bliver muligt, laver vi en helt konkret handlingsplan, som gør dig i stand til at fastholde og lykkes med at leve dit liv i tråd med dine værdier.

Efter forløbet får du tilsendt dit eget helt personlige værdikatalog, som består af dine kerneværdier og en handlingsplan til evigt eje.

Er du i tvivl om en værdiafklaring er det rigtige for dig?

Så tilbyder jeg dig en gratis 15. minutter uforpligtende afklaringssamtale, hvor vi tager en snak om din situation og om en værdiafklaring er det rette for dig.

Det siger andre efter en værdiafklaring…

“At bruge tid sammen med Charlotte er den bedste investering jeg har har brugt på mig selv.
Charlottes’ blide væsen, enorm behagelige selskab og hendes viden og dygtighed gør, at jeg har rykket mig markant, ikke alene på min arbejdsfront men også på den private front.

Charlotte var så god og dygtig til at stille spørgsmål og krav til mig, men samtidige guide mig til at mærke mig selv.

Jeg kom på en behagelig måde ud af min comfort zone, og turde gøre noget andet, end det jeg var vant til, og komme mine forhindringer til livs.

Jeg ville aldrig tøve med at tage fat i Charlotte igen :o) De aller bedste anbefalinger herfra.”

– Henriette Hallengren

“Jeg er lige blevet mor og sad en nat, hvor jeg kom til at reflektere over, hvem jeg egentlig er, hvad jeg står for samt hvilken mor jeg vil være over for min datter. Jeg har glemt mig selv de seneste år og kørt på autopilot. Jeg faldt over Charlottes hjemmeside og vidste med det samme, at jeg måtte prøve det. Kunne godt lide at man kunne få en uforpligtende samtale først.

Efter værdiafklaringen er jeg blevet guidet ind på sporet af mit liv og har fået klarhed over hvilke værdier, jeg vil leve efter. Jeg har fundet min indre GPS!

Mine omgivelser kan i dén grad mærke det, og ikke mindst kan jeg mærke mig selv igen. Jeg kan klart anbefale Charlotte. Hun får i den grad én til at tænke over tingene, så man udvikler sig. 5 stjerner herfra.” 

– Ann Sofie Christensen

“Jeg har været hos Charlotte og det har betydet alverden for mig. Jeg var et sårbart sted i livet og havde brug for en hjælpende hånd. Charlotte omfavnede mig med forståelse, empati, nærvær og stor viden på sit felt. Jeg har været tryg hele vejen.

Jeg er blevet meget mere bevidst om mine kerneværdier, mine behov og hvordan jeg bedst muligt får et liv i god balance og i harmoni med hele mig.

Mit værdikatalog som jeg modtog efter forløbet er virkelig godt, og det skal op og hænge på væggen. Tak for alt:)”

– Jesper Holm-Nielsen

En værdiafklaring er læring om dig selv og en investering for livet!

Dette personlige en-til-en værdiafklaringsforløb vil skabe ændringer i dit liv lige nu! Din personlige selvudvikling vil accelerere. Du vil ikke kun mærke en effekt lige nu i din hverdag, men også i resten af dit liv.

Når vi udvikler os som menneske, kan vi aldrig afvikle os eller aflære de indsigter, som vi har fået i os selv. Derfor er dette livslæring!

Du lærer, hvordan du kan bruge dine værdier som din indre GPS. Ikke kun nu, men også om 1 år, 5 år eller 10 år. Ja, som sagt resten af dit liv. 

 

Investér i dig selv nu og for resten af dit liv….

Værdiafklaring garanti

100% Tilfredshedsgaranti eller pengene tilbage!

Jeg garanterer dig, at du kommer til at lære dig selv bedre at kende. Med en værdiafklaring kommer du til at stå stærkere i dig selv og opnå mere glæde og overskud, så du bliver i stand til at skabe det liv, du ønsker.

Men hvis du ikke er tilfreds efter endt forløb, garanterer jeg dig ALLE dine penge tilbage. Det er endnu ikke sket, just saying 😉

DET PRAKTISKE

Forløbet vil foregå i hyggelige omgivelser i Carlsbergbyen i København eller online over Microsoft Teams eller FaceTime.

En værdiafklaring består af 5 sessioner af 60 min. varighed, som vil foregå hen over ca.10 uger. Vi aftaler tidspunkt for sessionerne sammen fra gang til gang, så det passer ind i din kalender.

Så snart du kontakter mig, aftaler vi sammen, hvornår du starter op. Du vil derefter få tilsendt en ordrebekræftelse.

Betaling: Skal ske inden 1.session via bankoverførsel.

Efter endt forløb får du tilsendt dit helt eget personlige værdikatalog, som består af dine kerneværdier og en handlingsplan til evigt eje.

 

charlotte gade coachingsession

HVEM ER DIN PERSONLIGE COACH?

Jeg kan fortælle dig, at jeg har selv været der, hvor du er og har kæmpet med at leve et liv, som jeg ikke var 100% tilfreds med. Jeg gjorde alt det, som jeg troede, samfundet og mine omgivelser mente, var den rigtige måde at leve sit liv på. Det tog mig mange år i dyb utilfredshed, før jeg fandt mig selv og kom på sporet af min egen indre GPS. Da jeg blev bevidst om mine værdier og begyndte at handle på dem, tog mit liv en 360 grader vending. Fra et liv som var styret af andres forventninger til et liv, hvor jeg kunne stå stærkt i mig selv og med lethed træffe beslutninger, der gav mig glæde og frihed i min hverdag. Det er præcis den ændring, jeg kan hjælpe dig med i en værdiafklaring.

I 20 år har jeg arbejdet med mennesker som leder og konsulent. Jeg er certificeret Life & Business coach hos Sofia Manning, samt certificeret stresscoach hos Psykologhuset i København. Derfor har jeg alle værktøjerne til at hjælpe dig!

Charlotte Gade

ER DU I TVIVL… OG SIDDER MED DISSE SPØRGSMÅL?

Hvorfor skal jeg vælge en værdiafklaring?

Du skal have et ønske om at investere i dig selv og din fremtid. Med en værdiafklaring arbejder vi med dine værdier, hvor du kommer til at lære dig selv at kende, så du får mere ro, glæde og balance i dit liv – og bliver i stand til at skabe det liv, du drømmer om.

 

Det er mange penge?

En værdiafklaring tager kun 5-10 uger. Det vil sige, det koster dig kun kr. 99,- om dagen.
Det svarer til, at du dropper en ugentlig brunch date, springer den daglige Cafe Latte og kage over på din favoritcafé eller undlader shopping (inkl. nethandel) de næste 10 uger. Overvej om de små luksusting, som du bruger dine penge på nu, skaber den ønskede (langsigtede) værdi for dig eller er det blot en kort tilfredsstillelse?  Eller lad mig spørge dig på en anden måde, hvad er din lykke og livsglæde værd i kroner for dig?

 

Jeg har en familie, så jeg ved ikke om, jeg kan finde tiden eller overskuddet til det?

Et værdiafklaringsforløb svarer til, at du finder din redningsvest frem. Når du sidder i et fly er en af de første ting, som du bliver introduceret for, hvordan du bruger din redningsvest. Du vil altid blive bedt om at tage din egen redningsvest på, før du hjælper dine børn eller andre. Det samme gælder for resten af dit liv.

Hvis du ikke er oprigtig glad, fordi du lever dit liv på autopilot, ender det med, at du kæmper blot for at overleve og i værste fald ende med at drukne i utilfredshed, depression eller stress. Når du er helt derude, er du ikke i stand til at være der for dine børn, familie eller venner. Derfor er det livsnødvendigt, at du hjælper dig selv, før du tænker på at hjælpe eller være der for dine omgivelser. Det er præcis det, som en værdiafklaring vil give dig.

 

Kan jeg tillade mig at bruge penge på mig selv ?

Jeg ved, at det kan være svært at sætte dig selv først og du overvældes af en skyldfølelse, hvis du skulle på kr. 6.900,- på dig selv. Det er jo lige præcis derfor, du har behov for min hjælp. Du er den vigtigste i dit liv. Tænk, hvilken mor/far eller ægtefælle du vil være, når først du står stærkt i dig selv og opnår oprigtig glæde, ro og overskud ved bare at være dig?

Din ægtefælle vil elske at se dig glad og ikke være den sure partner, der hakker på ham/hende hele tiden. Dine børn vil elske at være sammen med dig, fordi du bare er så glad. Har du virkelig råd til at lade være?

 

Hvad vil disse resultater være værd for dig?

“Charlotte fik mig til at se mine mønstre, som har gjort, at jeg i mange år ikke har haft glæde i mit liv. Jeg fik stor indsigt i mig selv og kan nu ligge mine mønstre bag mig. Charlottes måde at guide mig igennem værdiafklaring på, har rykket mig på rekordtid i forhold til den psykologhjælp, jeg har fået i flere år. Jeg har aldrig haft det bedre i mit liv. Af hjertet tak!”

– Nina Karlsen

“Jeg tør nu stå stærkere i mig selv, sige fra og sætte grænser uden en evig dårlig samvittighed. Jeg har altid været der for alle andre, men for første gang i mit liv som 41 årig, har jeg fået modet til at turde tage mig selv alvorligt. Jeg har nu lært, hvordan jeg kan bruge mine værdier til at holde fast i mig selv i hverdagen. Forløbet hos Charlotte har været helt igennem fantastisk!”

– Malene D.

“Værdiafklaringsforløbet hos Charlotte har virkelig hjulpet mig med at se, hvordan jeg har spændt ben for mig selv. Før var min hverdag fyldt med stress, bekymringer og følelsen af ikke at slå til hverken på arbejdet eller som mor. Med værdiafklaringen har jeg nu fået ændret mit mindset til at fokusere på det, jeg gerne vil have mere af i mit liv. Jeg  har fået værktøjer så jeg kan blive ved med at handle på det. Jeg har simpelthen fundet mig selv og har fået en hverdag med overskud og glæde. Tak!”  

– Karen

Er du i tvivl om en værdiafklaring er det rigtige for dig?

Så tilbyder jeg dig en gratis uforpligtende afklaringssamtale, hvor vi tager en snak om, hvad du har brug for og om en værdiafklaring er det rette for dig.