jobansøgning skabeloner
Ansøgning skabeloner

Jobansøgning skabeloner CV ansøgning

Skriv dig til jobsamtale med den ultimative guide

samt færdigskrevet ansøgning og CV skabeloner

At være jobsøgende og skrive en ansøgning og CV er tidsmæssigt krævende. Og det er for de fleste en kæmpe udfordring at skulle “sælge sig selv” for at komme til jobsamtale og lande det næste job.

Tvivlen og spørgsmålene står i kø!

 • Hvilke kompetencer skal jeg fremhæve?
 • Hvordan skal jeg opbygge mit CV?
 • Hvad skriver jeg i min ansøgning, så modtageren forstår, at jeg er den rette til stillingen?
 • Hvad skriver jeg, når jeg ikke har så meget erfaring, er nyuddannet eller ønsker at lave et karriereskifte eller brancheskifte?

Det skal være slut nu!

Med Den Ultimative Guide og tilhørende færdigskrevet jobansøgning skabeloner, skriver du dig nemt og hurtigt til jobsamtalen!

DIN INTROPRIS

kun kr. 299,-

Normal pris kr.1.200,-

Sådan går du fra afslag på din jobansøgning, til en invitation til jobsamtale!

7

Ansøgning og CV skabeloner, der allerede er skrevet for dig, så du sparer tid på DIN jobansøgning!

ansøgning CV skabeloner

40 Jobansøgning skabeloner klar til brug!

En e-bog på 84 sider fyldt med 40 CV’er & ansøgninger, som allerede er færdigskrevet og klar til brug med skræddersyet indhold i lækkert layout til 16 forskellige erhvervsområder:

 

Projektledelse – Salg – produktudvikling – Forretningsudvikling – IT-programmering – Butik – Indkøb – Sygepleje – Økonomi – HR -Pædagog/lærer – Håndværk – Administration – Kommunikation – Marketing – Foto/grafik.

Jobansøgning skabeloner CV og ansøgninger

Du får:

 • 40 færdigskrevet ansøgning og CV skabeloner som består af: 16 færdigskrevet ansøgninger + 16 færdigskrevet CV’er inden for hvert sit erhvervsområde + 8 færdigskrevet kompetence CV’er, som er lavet særlig til dig, der skal lave et karriereskifte, brancheskifte eller er nyuddannet.
 • Link til samtlige skabeloner, så du selv nemt og hurtigt kan indsætte dine egne oplysninger.
 • Alle skabeloner er lige til at rette i både tekst, farver, font og billeder, lige så tosset som du har lyst til.
 • Skabeloner der alle er i flotte og professionelle layouts til enhver smag.
 • Brug skabelonerne som inspiration til at forbedre indholdet i dit eksisterende CV eller/og ansøgning ELLER.. brug linket til at ændre direkte i skabelonerne, så du har dit ansøgningsmateriale klar på ingen tid.

 

Ansøgning og CV skabeloner, der allerede er skrevet for dig, så du sparer tid på jobansøgning!

L

Jobansøgning skabeloner

Du får også…

ansøgning og cv guide

Den ultimative guide CV og ansøgning.

Trin-for-trin får du hjælp til:

 • Hvordan du kortlægger din erhvervserfaring, dine kompetencer, personlige styrker og resultater, som du har skabt.
 • Hvordan du strukturerer og opbygger et professionelt CV og ansøgning, så du fremstår som en stærk og værdifuld kandidat, enhver chef eller rekrutteringskonsulent ønsker.
 • Hvordan du gør dig attraktiv med et kompetence CV og skriver dig til jobsamtalen, hvis du står over for et karriereskift, brancheskift eller kun har lidt erhvervserfaring.
 • Hvilke fejl du IKKE må begå i din ansøgning og dit CV, samt hvad du skal gøre i stedet.
 • De 3 hemmeligheder ingen fortæller dig, så du kan komme foran alle dine jobsøgningskonkurrenter og få en invitation til jobsamtale i din indbakke.
7

Din engangs-investering med livslang adgang!

Den Ultimative Guide og jobansøgning skabeloner, der gør det nemt og hurtigt at skrive dig til jobsamtalen.

INTROPRIS 

Nu kun kr. 299,-

Normal pris kr.1.200,-

Se hvad Den Ultimative Guide og jobansøgning skabeloner består af i videoen herunder…

Det siger andre om jobansøgning skabeloner & den ultimative guide…

Genial guide! Det har faktisk været virkelig sjovt og brugbart at kortlægge mine kompetencer og resultater. Det har gjort det meget nemmere for mig at vide, hvad jeg skal fremhæve i mine ansøgninger, så jeg fremstår væsentligt mere kompetent, samt fået en god forståelse af hvordan jeg skal opbygge mit CV og jobansøgning. Det har været en god øjenåbner, og har tydeliggjort alle de fejl jeg før har lavet – og hvorfor det ikke har virket. Nu føler jeg mig godt udrustet og har lige fået sendt min nye ansøgning og CV afsted.

– Projektleder

De forskellige CV skabeloner er en fornøjelse at arbejde med. Jeg har før brugt penge på andre jobansøgning skabeloner, men de har været ret irriterende og begrænsende at arbejde med. Disse skabeloner har et virkelig lækkert layout og er så nemme at arbejde med. Det er virkelig fedt, at de er udfyldt og klar til brug, så jeg bare har kunne overføre mine egne informationer frem for at skulle starte fra et tomt stykke papir, samt jeg har fået god inspiration til ord og sætninger fra de forskellige andre skabeloner, som jeg har kopieret over til mit eget.

Sygeplejerske 

Fordi jeg nu har fået en god forståelse af, hvordan en ansøgning og CV skal bygges op, og brugt de færdigskrevet skabeloner, har det seriøst taget mig ingen tid at skrive en ansøgning og tilrette mit CV, så jeg faktisk er stolt af det, jeg har skrevet. Jeg har ikke kun sparet tid, men det har resulteret i, at jeg lige har fået første invitation til jobsamtale! Guiden og jobansøgning skabelonerne har givet mig større selvtillid, fordi jeg nu tydligt kan se, hvad jeg kan bidrage med, og det er meget  nemmere for mig at sælge mig selv.

Administrativ medarbejder

Karrierecoach Charlotte Gade

Spar tid med den ultimative guide og

jobansøgning skabeloner..

I Den Ultimative Guide har jeg samlet alle mine guldkorn til dig fra min 20 års erfaring med rekruttering, som leder i større danske virksomheder og som rekrutteringskonsulent/headhunter og karrierecoach.

Du kommer med ind i maskinerummet og får indblik i, hvordan en chef eller rekrutteringskonsulent tænker, så du kan tilpasse din ansøgning og CV efter deres præferencer. Jeg bryder det hele ned trin-for trin og giver dig teknikker og tips, så du bliver klædt på til, at din jobansøgning går fra en tung byrde til en sjov og vellykket jobsøgningsrejse. Og ikke mindst, sparer du tid, da jeg allerede har skrevet indeholdet for dig i samtlige CV og ansøgning skabelonerne, sååå what’s not to like!

Charlotte Gade

Sidder du også med disse spørgsmål? 

Hvornår får jeg adgang til jobansøgning skabeloner og guide?

Så snart du har trykket køb og betalt, får du adgang til begge e-bøger og link til ansøgning og CV skabeloner, så du kan komme i gang med det samme.

Hvor lang tid har jeg adgang til disse jobansøgning skabeloner?

Jobansøgning skabeloner og Den Ultimative Guide er en engangs-investering og dit til evigt eje. Begge e-bøger og link til ansøgning og CV skabelon får du adgang til, så du kan downloade materialet og bruge det igen og igen resten af dit arbejdsliv, lige indtil du går på pension. Dejligt ik’!

Hvorfor skal jeg vælge at købe dette CV og ansøgning materiale?

Du skal kun trykke køb, hvis du vil have opskriften på, hvordan du hurtigt og nemt skriver et professionelt CV og ansøgning og ønsker adgang til lækre færdigskrevet skabeloner, der får dig til at skille dig ud fra alle andre jobansøgere, så du kommer til jobsamtale.

Kan jeg ikke bare bruge ChatGPT?

En ansøgning og CV genereret af ChatGPT er den nemme løsning – helt enig. Men ChatGPT er ikke et mirakel. Hvis du ikke fodrer ChatGPT med de rette oplysninger om, hvordan den skal opbygge dit CV og ansøgning, er resultatet ubrugeligt og gameldags! (Trust me! Jeg har testet og læst over 100 ansøgninger, som ChatGPT har genereret – og det er ikke et resultat, som får dig til jobsamtale!

Kan jeg få feedback på mit CV og ansøgning efter køb af materialet?

Ja, det kan du lige tro, du kan. Du kan tilkøbe forløbet jobsøgningsstrategi, hvor du får en grundig feedback på dit CV og ansøgning. Ydermere hjælper jeg dig med at lave en strategi, der passer til dig og dine jobønsker, så du hurtigt kan lande dit næste job. Læs mere her.

Hvordan skiller CV og ansøgning skabeloner sig ud fra gratis versioner i Word?

De gratis CV og ansøgning skabeloner i Word, du kan finde på nettet er ganske fine, hvis du ikke har nogen ambitioner om at få et nyt job. Hvis du er seriøs om et jobskifte, er der to udfordringer ved brug af skabeloner i Word.

1. Skabelonerne er gammeldags og sender et signal til en potentiel arbejdsgiver, at du ikke gør dig umage.

2. De gratis ansøgning og CV skabeloner i Word er blot en tom skabelon og ikke færdigskrevet for dig. Du skal selv forfatte din tekst og opfinde den dybe tallerken.

Med Den Ultimative Guide samt ansøgning og CV skabeloner får du alt serveret for dig. Både et lækkert og professionelt layout til din ansøgning og CV, samt alle skabelonerne er allerede skrevet for dig, så du kan på ingen tid få sendt din ansøgning afsted. Nemmere bliver det ikke.

Det siger andre om jobansøgning skabeloner & den ultimative guide…

Jeg har benytte mig af skabelonerne, som har hjulpet mig enormt meget til få noget nyt inspiration til hvordan jeg kan skrive en ansøgning samt et CV. De hjalp mig til at få nogle nye øjne på. hvordan jeg kan være skarpere på at skrive det mest præcise så en virksomhed finder mig interessant og kan spotte mig en den rette kandidat for dem. Det var meget nyttigt og brugbart.

– Maja Administrativ projektleder

Disse skabeloner har et virkelig lækkert layout og er så nemme at arbejde med. Det er virkelig fedt, at de er udfyldt og klar til brug, så jeg bare har kunne overføre mine egne informationer frem for at skulle starte fra et tomt stykke papir, samt jeg har fået god inspiration til ord og sætninger fra de forskellige andre skabeloner, som jeg har kopieret over til mit eget.

Sygeplejerske 

Jeg har siddet med ændringerne i mit CV – og efter jeg har læst guiden igennem  har jeg været nødt til at gå tilbage og rette udfra dine guldkorn i guiden. mere forståelse af personlige og faglige kompetencer udfra skemaet – så virkelig godt med eksemplerne! Det er super for mig med guiden da den er meget let tilgængelig.

– IT arkitekt

Din engangs-investering med livslang adgang!

Den Ultimative Guide og jobansøgning skabeloner, der gør det nemt og hurtigt at skrive dig til jobsamtalen

INTROPRIS

Nu kun kr. 299,-

Normal pris kr.1.200,-

Hvis du har et spørgsmål, så skriv til mig på Charlotte@charlottegade.dk.