Charlotte Gade

OM CHARLOTTE GADE

Du bruger halvdelen af dit voksen liv på at arbejde. Hvis du ikke trives på dit arbejde, påvirker det resten af dit liv, så hvorfor nøjes med mellemtilfredsheden, når du kan få det liv, du ønsker for dig selv?

Hvad er det for et liv, en hverdag, som du drømmer om? Hvad er det for forhindringer, der gør, at du ikke er der, hvor du ønsker at være? Det er mit mål at hjælpe dig gennem disse forhindringer, store som små, så du kan skabe det (arbejds)liv, du ønsker.

Min historie

Min rejse har været lang. I mange år sad jeg fast i jobs, som jeg var god til, men resulterede i at jeg gik ned med stress. I mange år længtes jeg efter at finde dét, som jeg brændte for at arbejde med. Det gjorde, at jeg tog på adskillige verdensomrejser og prøvede en masse ting af i en tro og håb om, at jeg ville finde svaret på min vej.

Jeg har:

  • rejst rundt i hele verden som eventyrer og lavet dokumentarfilm i Sri Lanka, Libanon og Peru.
  • boet i udlandet over flere omgange.
  • lavet frivilligt arbejde i Nepal og Kina.
  • arbejdet som leder og coach i større danske virksomheder.
  • startet flere selvstændige virksomheder op og blandt andet arbejdet som konsulent indenfor rekruttering og Corporate Social Responsibility.
  • taget adskillige kurser og uddannelser indenfor ledelse, rekruttering og coaching.

Endelig knækkede jeg koden!

Efter års søgen (og brugt mere end en halv million kr. på rejser og uddannelser) gik det op for mig, at jeg havde ledt det forkerte sted! Svaret på at finde den rette hylde i arbejdslivet skulle findes inde i mig selv. Først da jeg fik løftet sløret og turde se mig selv, hvad jeg brændte for og hvad jeg var særligt god til, fandt jeg min rette hylde som coach, konsulent og foredragsholder – et arbejdsliv, der giver mit liv glæde, mening og frihed.

I dag hjælper jeg dagligt mine klienter i mål, udfra min arbejdslivs-visions model, der består af de 4 faktorer, som er hele gundlaget for at finde sin rette hylde i arbejdslivet.

Derfor glæder jeg mig til at hjælpe dig med at knække koden, så du kan skabe det (arbejds)liv, DU længes efter.

Når jeg kan, kan du også!

For at komme i gang skal du tage dit første skridt og aktivt beslutte dig for, at du vil skabe forandringer i dit liv. Næste skridt er, at få de værktøjer der skal til, for at du kan komme videre. Det er det, jeg kan hjælpe dig med.

 

Jeg tilbyder:

karriere og kompetencerCharlotteGade

I de sidste 20 år har jeg arbejdet med udvikling af mennesker igennem mine jobs som leder og selvstændig konsulent.

Jeg er certificeret Life & Business Coach fra Sofia Manning, certificeret stressmentor og vejleder fra Psykologhuset og er tilknyttet Sofia Mannings coachuddannelse som Coach mentor & Feedbacker for de studerende. Sidst men ikke mindst, arbejder jeg også som freelance rekrutteringskonsulent for større danske virksomheder.  

Min største drøm er at hjælpe dig med at få de værktøjer, der skal til, så du kan leve det liv, som du drømmer om.

Charlotte Gade underskrift
Charlotte Gade

FÅ 15 MIN. GRATIS TELEFONSAMTALE

Jeg tilbyder dig en gratis uforpligtende afklaringssamtale, hvor vi tager en snak om, hvad du har brug for og hvordan jeg kan hjælpe dig – så du kan overkomme tvivlen og lykkes med at skabe et (arbejds)liv med glæde, ro og frihed.

Anmeldelser

Læs hvad andre siger på trustpilot og Google

Anmeldelser på Trustpilot
Anmeldelser charlotte gade

MEDIER

Her er links til nogle af de medier jeg har været i

Charlotte Gade karrierecoach artikel i Woman

Woman.dk - artikel

Marts 2023

Artikel i Woman.dk

Karrierecoachen guider:
Sådan kommer du godt tilbage på job efter barsel.

Charlotte Gade Medier

Magasin Nord - artikel

Marts-Maj 2020

Artikel i Nord Magasin udgave 39

“Er du stresset?” som handler om hvad du skal være opmærksom på omkring stress og hvorfor professionel hjælp er vigtigt. 

Om mig Medie Charlotte Gade

Magasin Nord - artikel

November-December 2020

Artikel i Nord Magasin udgave 42

“10 tegn! Er det tid til at skifte job?” Hvad du skal være opmærksom på for at genfinde overskuddet i jobbet.

Medier Charlotte Gade

Radio 4 - Missionen

D.10/8 – 2022

Missionen undersøger, hvorfor vi shopper rundt i mange forskellige hobbyer i dagens Danmark og hvilke faldgrupper vi skal være opmærksomme på. 

Medie Charlotte Gade

Magasin Nord - artikel

Juni-August 2020

Artikel i Nord Magasin udgave 40

Kvinde? Lær af mændene!” Hvorfor du skal bruge dine styrker som kvinde og tænke som en mand for at komme i mål med din karriere.

Medier Charlotte Gade

Radio 4 - Missionen

D.22/9 – 2022

Karrieremæssig u-vending. Job, karriere og de følelser og tanker der gemmer sig derimellem, det er det, vi taler om i dagens udgave af missionen.  

Om mig Medie Charlotte Gade

Magasin Nord - artikel

September-Oktober 2020

Artikel i Nord Magasin udgave 41

“Er du på den rette hylde i dit arbejdsliv?” som handler om hvad der skal til for at finde et meningsfuldt arbejdsliv.