Charlotte Gade

CHARLOTTE GADE

Skab det liv du ønsker Charlotte Gade

Du bruger halvdelen af dit voksen liv på at arbejde. Hvis du ikke trives på dit arbejde påvirker det resten af dit liv, så hvorfor nøjes med mellemtilfredsheden, når du kan få det liv, du ønsker for dig selv?

Hvad er det for et liv, en hverdag, som du drømmer om? Hvad er det for forhindringer, der gør du ikke er der, hvor du ønsker at være?

Det er mit mål at hjælpe dig gennem disse forhindringer, store som små, så du kan skabe det (arbejds)liv, du ønsker.

Min rejse har været lang

I mange år sad jeg fast i jobs, som jeg var god til men resulterede i, at jeg gik ned med stress. I mange år længtes jeg efter at finde dét, som jeg brændte for at arbejde med. Det gjorde, at jeg tog på adskillige verdensomrejser og prøvet en masse ting af i en tro og håb om, at jeg ville finde svaret på min vej.

Jeg har:

  • rejst rundt i hele verden som eventyrer og lavet dokumentarfilm i Sri Lanka, Libanon og Peru.
  • boet i udlandet over flere omgange.
  • lavet frivilligt arbejde i Nepal og Kina.
  • arbejdet som leder og coach i større danske virksomheder.
  • startet flere selvstændige virksomheder op og blandt andet arbejdet som konsulent indenfor rekruttering og Corporate Social Responsibility.
  • taget adskillige kurser og uddannelser indenfor ledelse, rekruttering og coaching.

Efter års søgen (og brugt mere end en halv million kr. på rejser og uddannelser), gik det op for mig at jeg havde ledt det forkerte sted!

Endelig knækkede jeg koden!

Svaret på at finde den rette hylde i arbejdslivet skulle findes inde i mig selv.

Først da jeg fik løftet sløret og turde se mig selv, hvad jeg brændte for og hvad jeg var særligt god til, fandt jeg min rette hylde som coach, konsulent og foredragsholder – et arbejdsliv der giver mit liv glæde, mening og frihed.

I dag hjælper jeg dagligt mine klienter i mål, udfra min arbejdslivs visions model, der består af de 4 faktorer som er hele gundlaget for at finde sin rette hylde i arbejdslivet.

Derfor glæder jeg mig til at hjælpe dig med at knække koden, så du kan skabe det (arbejds)liv, DU længes efter.

Når jeg kan, kan du også!

For at komme i gang skal du tage dit første skridt og aktivt beslutte dig for, at du vil skabe forandringer i dit liv. Næste skridt er, at få de værktøjer der skal til, for at du kan komme videre. Det er det, jeg kan hjælpe dig med.

Jeg tilbyder:

Charlotte Gade

Charlotte Gade – karriere og kompetencer

I de sidste 20 år har jeg arbejdet med udvikling af mennesker igennem mine jobs som leder og selvstændig konsulent.

Jeg er certificeret Life & Business Coach fra Sofia Manning, certificeret stressmentor og vejleder fra Psykologhuset og er tilknyttet Sofia Mannings coachuddannelse som Coach mentor & Feedbacker for de studerende. Sidst men ikke mindst, arbejder jeg også som freelance rekrutteringskonsulent for større danske virksomheder.  

Min største drøm er at hjælpe dig med at få de værktøjer, der skal til, så du kan leve det liv, som du elsker at stå op til hver dag.

Charlotte Gade underskrift
Charlotte Gade

FÅ 15 MIN. GRATIS TELEFONSAMTALE

Få en gratis uforpligtende 15 min. afklaringssamtale, så vi kan tage en snak om, hvad du har brug for og hvordan jeg kan hjælpe dig med, at overkomme tvivlen og lykkes med at skabe et liv med glæde, ro og frihed.