Karrierecoach Charlotte Gade

OM CHARLOTTE GADE

I de sidste 20 år har jeg arbejdet med udvikling af mennesker i mine jobs som leder, coach og rekrutteringskonsulent for større danske virksomheder. Ydermere har jeg været coachmentor for de studerende på Sofia Mannings coachinguddannelse.

Jeg er certificeret Life & Business Coach fra Sofia Manning og certificeret stressmentor og vejleder fra Psykologhuset.

Siden 2018 har jeg arbejdet som selvstændig coach, konsulent og foredragsholder. Jeg hjælper både det enkelte menneske med at finde retning og glæde i arbejdslivet, og jeg hjælper virksomheder med at implementere deres værdier, så de bliver i stand til gennem værdibaseret ledelse at opnå større medarbejdertrivsel og arbejdsglæde.

Min historie Charlotte Gade

Min rejse har været lang. I mange år længtes jeg efter at finde dét, som jeg brændte for at arbejde med. Jeg sad fast i jobs, som jeg var god til, men arbejdsglæden udeblev. Med årene voksede utilfredsheden, som resulterede i, at jeg gik ned med stress. Det blev startskuddet til, at jeg måtte gøre noget andet end det, jeg plejede at gøre, hvorfor jeg tog på adskillige verdensomrejser og prøvede en masse ting af i et håb om, at jeg på min vej ville finde svaret på; hvad min rette hylde var, så jeg kunne udfolde mit fulde potentiale.

Jeg har:

  • rejst rundt i hele verden som eventyrer og lavet dokumentarfilm i Sri Lanka, Libanon, Peru og Antarktis.
  • boet i udlandet over flere omgange.
  • lavet frivilligt arbejde i Nepal og Kina.
  • arbejdet som leder, coach og rekrutteringskonsulent i større danske virksomheder.
  • startet flere selvstændige virksomheder op og blandt andet arbejdet som konsulent indenfor rekruttering og Corporate Social Responsibility.
  • taget adskillige kurser og uddannelser indenfor ledelse, rekruttering og coaching.

Endelig knækkede jeg koden!

Efter års søgen (og brugt mere end en halv million kr. på rejser, uddannelser og opstart af virksomheder) gik det op for mig, at jeg havde ledt det forkerte sted! Svaret på at finde den rette hylde i arbejdslivet skulle findes inde i mig selv. Først da jeg fik løftet sløret og turde se mig selv, hvad jeg brændte for, hvad jeg var særligt god til og fik kortlagt mine værdier, fandt jeg min rette hylde som coach, konsulent og foredragsholder – et arbejdsliv, der giver mit liv glæde, mening og frihed.

 

Når jeg kan, kan du også!

Du bruger halvdelen af dit voksen liv på at arbejde. Hvis du ikke trives på dit arbejde, påvirker det resten af dit liv, så hvorfor nøjes med mellemtilfredsheden, når du kan få det liv, du ønsker for dig selv? Hvad er det for et liv, en hverdag, som du drømmer om? Hvad er det for forhindringer, der gør, at du ikke er der, hvor du ønsker at være? Det er mit mål at hjælpe dig gennem disse forhindringer, store som små, så du kan skabe det (arbejds)liv, du ønsker.

For at komme i gang skal du tage dit første skridt og aktivt beslutte dig for, at du vil skabe forandringer i dit liv. Næste skridt er, at få de værktøjer, der skal til for at opnå glæde, overskud og mening i dit (arbejds)liv. Om det er at få klarhed over din karriereretning, en plan for hvordan du kommer i mål med din selvstændige virksomhed eller gå fra stress til glæde og trivsel i hverdagen. Det er det, jeg kan hjælpe dig med. 

Sådan hjælper jeg: 

Charlotte Gade

Samarbejdspartner

Jeg samarbejder med Louise Winther, som er konsulent inden for karriere og stresscoaching.

Louise er uddannet coach og har de sidste 15 år arbejdet med menneskers udvikling med fokus på trivsel og arbejdsglæde hos blandt andet Københavns Politi og større danske virksomheder. Louise holder foredrag og workshops med fokus på værdiskabelse på arbejdspladsen for små og store virksomheder og organisationer.

Hvis du bestiller en workshop eller et foredrag, er det enten Louise eller jeg, som kommer ud i din virksomhed.

Kontakt mig for at høre nærmere, om hvordan vi kan hjælpe jer med at få jeres værdier til at leve i hverdagen.

Charlotte Gade underskrift
Louise Winther

FÅ 15 MIN. GRATIS TELEFONSAMTALE

Jeg tilbyder dig en gratis uforpligtende afklaringssamtale, hvor vi tager en snak om, hvad du har brug for og hvordan jeg kan hjælpe dig – så du kan overkomme tvivlen og lykkes med at skabe et (arbejds)liv med glæde, ro og frihed.

Anmeldelser

Læs hvad andre siger på trustpilot og Google

Trustpilot Charlotte Gade
Anmeldelser charlotte gade

MEDIER

Her er links til nogle af de medier jeg har været i

Charlotte Gade artikel karrierecoach

Kristlig Dagblad - Artikel

D.30/3 – 2024

Karrierecoach: Respekter dine sociale grænser på arbejdspladsen. Skrevet af Journalist Benedikte Christine Rasmussen.

Podcast Charlotte Gade

PODCAST "Bag dig & mig"

Oktober 2023

Podcasten “Bag dig & mig”

Til dig som står overfor valg af uddannelse eller karriereretning – En guide til at finde din drømmekarriere.

Charlotte Gade karrierecoach artikel i Woman

Woman.dk - artikel

Marts 2023

Artikel i Woman.dk

Karrierecoachen guider:
Sådan kommer du godt tilbage på job efter barsel.

Medier Charlotte Gade

Radio 4 - Missionen

D.22/9 – 2022

Karrieremæssig u-vending. Job, karriere og de følelser og tanker der gemmer sig derimellem, det er det, vi taler om i dagens udgave af missionen.  

Medier Charlotte Gade

Radio 4 - Missionen

D.10/8 – 2022

Missionen undersøger, hvorfor vi shopper rundt i mange forskellige hobbyer i dagens Danmark og hvilke faldgrupper vi skal være opmærksomme på. 

Om mig Medie Charlotte Gade

Magasin Nord - artikel

November-December 2020

Artikel i Nord Magasin udgave 42

“10 tegn! Er det tid til at skifte job?” Hvad du skal være opmærksom på for at genfinde overskuddet i jobbet.

Om mig Medie Charlotte Gade

Magasin Nord - artikel

September-Oktober 2020

Artikel i Nord Magasin udgave 41

“Er du på den rette hylde i dit arbejdsliv?” som handler om hvad der skal til for at finde et meningsfuldt arbejdsliv.

Medie Charlotte Gade

Magasin Nord - artikel

Juni-August 2020

Artikel i Nord Magasin udgave 40

Kvinde? Lær af mændene!” Hvorfor du skal bruge dine styrker som kvinde og tænke som en mand for at komme i mål med din karriere.

Charlotte Gade Medier

Magasin Nord - artikel

Marts-Maj 2020

Artikel i Nord Magasin udgave 39

“Er du stresset?” som handler om hvad du skal være opmærksom på omkring stress og hvorfor professionel hjælp er vigtigt.