Charlotte Gade

CHARLOTTE GADE

Skab det liv du ønsker Charlotte Gade

Du bruger halvdelen af dit voksen liv på at arbejde. Hvis du ikke trives på dit arbejde påvirker det resten af dit liv, så hvorfor nøjes med mellemtilfredsheden, når du kan få det liv, du ønsker for dig selv?

Hvad er det for et liv, en hverdag, som du drømmer om? Hvad er det for forhindringer, der gør du ikke er der, hvor du ønsker at være?

Det er mit mål at hjælpe dig gennem disse forhindringer, store som små, så du kan skabe det liv, du ønsker.

Min rejse har været lang

I mange år sad jeg fast i jobs, som jeg var god til, men som resulterede i, at jeg gik ned med stress. I mange år længtes jeg efter at finde dét, som jeg brændte for at arbejde med. Det gjorde at jeg tog på adskillige verdensomrejser i en tro og håb om, at jeg ville finde svaret på min vej.

  • Jeg har rejst rundt i hele verden som eventyrer og boet i udlandet over flere omgange.
  • Jeg har arbejdet som leder, rekrutteringskonsulent, lavet dokumentarfilm i Sri Lanka, Libanon og Peru.
  • Jeg har lavet frivilligt arbejde i Nepal og Kina.
  • Jeg har startet flere selvstændige virksomheder op.
  • Jeg har taget adskillige kurser og uddannelser indenfor ledelse, rekruttering og coaching.

Efter mange års søgen, knækkede jeg koden og arbejder i dag som coach, konsulent og foredragsholder – et arbejdsliv der giver mit liv mening, glæde og frihed.

Derfor glæder jeg mig til, at hjælpe dig med at knække kode, så du kan skabe det (arbejds)liv, DU længes efter.

Når jeg kan, kan du også!

For at komme i gang, skal du tage dit første skridt, og aktivt beslutte dig for, at du vil skabe forandringer i dit liv. Næste skridt er, at få de værktøjer der skal til, for at du kan komme videre. Det er det, jeg kan hjælpe dig med.

Jeg tilbyder:

Læs også artiklen: Hvad skal jeg med mit liv?

Charlotte Gade

Charlotte Gade – karriere og kompetencer

I de sidste 20 år har jeg arbejdet med udvikling af mennesker igennem mine jobs som leder og selvstændig konsulent.

Jeg er certificeret Life & Business Coach fra Sofia Manning, certificeret stressmentor og vejleder fra Psykologhuset Wattar Gruppen, og er tilknyttet Sofia Mannings coachuddannelse som Coach mentor & Feedbacker for de studerende.

Min største drøm er at hjælpe dig med at få de værktøjer, der skal til, så du kan leve det liv, som du elsker at stå op til hver dag. 

Charlotte Gade

BOOK EN TID HOS CHARLOTTE GADE

ELLER FÅ 15 MIN. GRATIS TELEFONSAMTALE

Jeg tilbyder dig en gratis uforpligtende afklaringssamtale, da kemi og tillid er altafgørende for et godt samarbejde.