Charlotte Gade

CHARLOTTE GADE

Skab det liv du ønsker

Hvad er det for et liv, en hverdag, som du drømmer om for dig selv? Hvad er det for forhindringer, der gør, at du ikke er der, hvor du ønsker at være? Det var disse spørgsmål, som jeg stillede mig selv for mange år siden. 

Da stressen ramte Charlotte Gade

Jeg kunne hverken mærke eller sætte mine egne grænser og følte mig fastlåst. Efter flere diskusprolapser og adskillige langtidssygmeldinger indså jeg, at jeg sad fast i stressens jernsgreb, og jeg var kommet for langt væk fra mine personlige livsværdier.

Så startede min rejse i livet

Først da jeg blev 30 år, lærte jeg endelig at tage styringen i mit liv. Jeg fik overvundet mine forhindringer, lærte at sætte grænser, og begyndte at leve mit liv i tråd med mine værdier og mit indre kompas.

På 3 måneder gik jeg fra kæresten, huset, katten, solgte bilen og sagde mit godt betalte job op for at forfølge mine drømme. Nemlig at tage ud på eventyr og rejse verden rundt, i et halvt år på egen hånd, for derefter at skifte karrieren ud med livet som selvstændig.

Jeg fandt mit mod og indre eventyrer frem

Den første rejse i Sydamerika blev starten på, at jeg fandt modet til at turde lytte til mig selv og mine egne drømme. Det mod har gjort, at jeg efterfølgende har turdet at gå efter de ønsker, som jeg har i mit liv, og ikke lader mig begrænse af min egen frygt eller andres holdninger til, hvad “man kan” og “ikke kan”.

Mange drømme er blevet indfriet, som at:

  • Rejse rundt i Asien, Mellemøsten, Sydamerika og Afrika.
  • Se verdens 7 nye vidundere i verden.
  • Bo i Nepal i 3 mdr. for at lave frivilligt arbejde på et børnehjem.
  • Passe pandabjørne i et reservat i Kina.
  • Overnatte i telt på den Kinesiske mur.
  • Lave dokumentarfilm i Libanon og Sri Lanka.
  • Sprunget bungyjump.
  • Startet selvstændig virksomhed op – flere gange.
  • Skiftet karrieren ud med ny uddannelse som 41-årig.

Listen er endnu længere over drømme, som jeg har indfriet, og mål jeg har nået i de sidste 10 år. Så min pointe er, at du lige som jeg kan slippe stressens jerngreb og skabe det liv, du drømmer om med glæde, ro og frihed. 

Læs også artiklen: Hvad skal jeg med mit liv?

Charlotte Gade – karriere og kompetencer

I de sidste 20 år har jeg arbejdet med udvikling af mennesker igennem mine jobs som leder og selvstændig konsulent.

Jeg er certificeret Life & Business Coach fra Sofia Manning, certificeret stressmentor og vejleder fra Psykologhuset Wattar Gruppen, og har idag fundet min rette hylde som coach, konsulent og foredragsholder.

Min største drøm er at hjælpe dig med at få de værktøjer, der skal til, så du kan leve det liv, som du elsker at stå op til hver dag. 😉

 

BOOK EN TID HOS CHARLOTTE GADE

Kontakt mig for at booke en tid i Hellerup, over telefonen, Skype eller FaceTime.