Karrierecoaching Charlotte Gade

MED KARRIERECOACHING ER DIT ARBEJDSLIV I FOKUS!

Gå fra tvivl til klarhed i dit arbejdsliv og identificer det arbejde, der giver glæde i dit liv – en gang for alle.

Karrierecoaching Charlotte Gade

MED KARRIERECOACHING ER DIT ARBEJDSLIV I FOKUS!

Gå fra tvivl til klarhed i dit arbejdsliv og identificer det arbejde, der giver glæde i dit liv – en gang for alle.

Igennem karrierecoachingforløbet hjælper jeg dig med at identificere din rette hylde i dit arbejdsliv. Du vil opnå klarhed over, hvad det rigtige for dig er at arbejde med, så du bliver i stand til at tage næste skridt og få et arbejdsliv, du vil elske at stå op til hver dag.

karrierecoaching er til dig, der:

  • Har brug for en afklaring og klarhed om, hvilken retning du skal gå i dit arbejdsliv
  • Savner glæde og mening i dit arbejdsliv
  • Ikke føler, at du udlever dit fulde potentiale
  • Er i tvivl om, hvad du brænder for at arbejde med
  • Ikke ved, hvad dine særlige styrker eller talenter er
  • Er ramt af stress eller udbrændthed
7

Med karrierecoaching går du fra tvivl til klarhed, så du blive i stand til at skabe det arbejdsliv, du vil elske at stå op til hver dag.

 

Alle mennesker har fortjent et arbejdsliv, de elsker at stå op til hver dag – også dig!

Vælg det forløb, der passer til dig

Alle karrierecoachingforløb er personlig en-til-en samtaler og kan foregå online eller fysisk.

» Karriereafklaring

Med en personlig karriereafklaring lærer du dig selv bedre at kende, så du ikke er i tvivl om, hvilken retning du skal i dit arbejdsliv. Du får kortlagt alle sider af dig, din passion, styrker, kompetencer, værdier og motivation, så du kan se den røde tråd i dit arbejdsliv. En karriereafklaring gør dig helt skarp på, hvad der giver dig glæde at arbejde med, så du med ro i maven er i stand til at tage det næste skridt i dit arbejdsliv.

 

Forløbet inkluderer også:

  • En online arbejdsmappe med hjemmeopgaver til hver session.
  • Efter forløbets afslutning får du tilsendt dit helt eget personlige karrierekatalog, som er en sammenfatning af karriereafklaringsforløbet.

Forløbet består af: 5 sessioner af 60 min. pr.gang.

Sted: Online eller fysisk fremmøde.

Vælg forløbet: Karriereafklaring.

» Karriereafklaring + Jobsøgningsstrategi

Dette forløb er en forlængelse af karriereafklarings-forløbet. Når først du har fået klarhed over retningen af dit arbejdsliv, er det vigtigt at have en jobsøgningsstrategi, som passer til din personlighed og den branche, du ønsker job i. Dette indebærer, at vi optimerer dit ansøgningsmateriale med konkret feedback på dit CV og ansøgning, så du får formidlet dine kompetencer så skarpt, at enhver virksomhed ser den værdi, du kan bidrage med. Jeg giver dig alle mine guldkorn fra min baggrund som rekrutteringskonsulent og du får værktøjer til din jobsøgning, der virker! På 3 sessioner har du en jobsøgningsplan, der gør, at du med fuld selvtillid bliver i stand til at handle og lande det job, som giver dig trivsel og arbejdsglæde. Min rådgivning er tilpasset dig og dit behov og kan inkludere sparring til jobsamtalen, brug af LinkedIn etc.

 

Forløbet inkluderer også:

E-bøgerne “Sådan skriver du dig til jobsamtale“, som består af: “Den Ultimative Guide + 40 færdigskrevet ansøgning & CV skabeloner, der er klar til brug!”

 

Forløbet består af: 8 sessioner af 60 min. pr.gang.

Sted: Online eller fysisk fremmøde.

Vælg forløbet: Karriereafklaring + jobsøgningsstrategi.

 

» Jobsøgningsstrategi

Dette forløb er til dig, som er afklaret omkring, hvilken type job du ønsker men har brug for hjælp til at komme i mål. Det er også til dig, der ønsker et brancheskifte, karriereskifte eller er nyuddannet. I dette forløb laver vi en jobsøgningsstrategi, der passer til din personlighed og den branche, du ønsker job i. Vi starter med en kompetenceafklaring, hvorefter vi optimerer dit ansøgningsmateriale med konkret feedback på dit CV og ansøgning, så du får formidlet dine kompetencer så skarpt, at enhver virksomhed ser den værdi, du kan bidrage med. Jeg giver dig alle mine guldkorn fra min baggrund som rekrutteringskonsulent, og du får værktøjer til din jobsøgning, der virker! På 3 sessioner har du en jobsøgningsplan, der gør, at du med fuld selvtillid bliver i stand til at handle og lande det job, som giver dig trivsel og arbejdsglæde. Min rådgivning er tilpasset dig og dit behov og kan inkludere sparring til jobsamtalen, brug af LinkedIn etc.

 

Forløbet inkluderer også:

E-bøgerne “Sådan skriver du dig til jobsamtale“, som består af: “Den Ultimative Guide + 40 færdigskrevet ansøgning & CV skabeloner, der er klar til brug!”

 

Forløbet består af: 3 sessioner af 60 min. pr.gang.

Sted: Online eller fysisk fremmøde.

Vælg forløbet: Jobsøgningsstrategi.

OBS: Betalingen kan ske over 2 til 3 rater.

karrierecoaching tilfredshedsgaranti

100%
Tilfredshedsgaranti eller pengene tilbage!

Jeg garanterer dig, du får fuld valuta for dine penge. Men hvis du ikke er tilfreds efter endt forløb, garanterer jeg dig ALLE dine penge tilbage. Det er endnu ikke sket, just saying 😉

Er du i tvivl, om karrierecoaching er det rette for dig?

Jeg tilbyder dig en gratis 15 min. uforpligtende afklaringssamtale, hvor vi tager en snak om, hvad du har brug for og om hvilket karrierecoachingforløb, som er det rette for dig.

Karrierecoaching med Charlotte Gade
Karrierecoaching med Charlotte Gade

ER DU I TVIVL, OM KARRIERECOACHING ER DET RETTE FOR DIG?

Jeg tilbyder dig en gratis 15 min. uforpligtende afklaringssamtale, hvor vi tager en snak om, hvad du har brug for og om hvilket forløb, som er det rette for dig.

Det siger andre om karrierecoaching…

“Jeg har deltaget i Charlottes karrierecoachingforløb. Charlotte har med sine coachingværktøjer været i stand til at hjælpe mig videre, fra at være i en fastlåst situation i mit arbejdsliv til nu at kunne se vejen foran mig. Det har været en stor inspiration at bruge Charlotte som karrierecoach. Hun har en dejlig og imødekommende personlighed og er utrolig god til at finde ind til kernen. Tak for et dejligt forløb, Charlotte.”

 

 

– Bibi Liebmann

“Sikke et selvtillidsboost! Jeg er gået fra manglende tro på mig selv, mine evner og ikke vide hvilken retning jeg skulle gå, til en kæmpe lettelse, fokus og tro på mig selv.

Jeg er nu ikke i tvivl om, hvad jeg brænder for at arbejde med. Jeg ved præcis hvilke kompetencer og styrker, jeg ønsker at sætte i spil og i hvilken branche. På 14 dage er jeg kaldt til 4 jobsamtaler. Før forløbet var det, hvad jeg blev indkaldt på 6 mdr. Jeg kan kun sige 1000 tak Charlotte og hendes fantastisk karrierecoaching.”

Pia 39 år

“Charlotte er en virkelig dygtig karrierecoach. Da jeg kom til hende var jeg modløs, frustreret og stressramt. Men allerede i starten af forløbet, fik jeg værktøjer, der gav mig ro på. Så jeg bedre kunne mærke mig selv og finde svaret på, hvad min rigtige hylde er i mit arbejdsliv.
Karrierecoaching har gjort mig meget klogere på mig selv, på mine kompetencer og styrker. På hvad jeg brænder for og fået en afklaring på hvad mit drømmejob er. Det har ændret mit liv 360 grader, og jeg står meget stærkere i mig selv i dag, i et job der giver mig så meget glæde og mening. En kæmpe anbefaling herfra.”

Katja Magnusson

HVORDAN FOREGÅR KARRIERECOACHING?

Min overbevisning er, at når du tvivler på, hvad du skal arbejde med eller hvad det rette er for dig, handler din tvivl om, at du ikke kan se dig selv klart. Derfor er min vigtigste opgave som karrierecoach at hjælpe dig med at se dig selv, så du kan finde retning, hvorfor min karrierecoaching altid tager udgangspunkt i en karriereafklaring. Når først du kan se dig selv og den retning, som er den rette for dig, kan du handle mod det arbejdsliv, som giver mening for dig.

Personlig karrierecoaching tilpasset dig

Uanset hvilket karrierecoaching-forløb du vælger, vil jeg i en coachingsession stille dig spørgsmål, som får dig til at reflektere over dine tanker, følelser og mønstre. Jeg hjælper dig med at sætte lys på de sidder af dig selv, du ikke selv kan se. Det vil hjælpe dig med at få klarhed, så du bliver i stand til at rykke dig tættere mod det arbejdsliv du ønsker dig.

Et karrierecoaching-forløb vil være forskelligt fra person til person, da jeg altid tager udgangspunkt i DIG, dine ønsker og forhindringer. Min tilgang er løsningsbaseret og jeg tilpasser mine værktøjer og metoder til netop der, hvor du er, så du får den hjælp, du har brug for.

Personlig coaching blad

Effektiv karrierecoaching

Mit mål er at hjælpe dig med din udvikling på den mest effektive måde, så du kan få klarhed og blive i stand til at handle. Du vil få små hjemmeopgaver, som du skal arbejde med imellem vores sessioner, så vi kan effektivisere den tid, vi har sammen. 

Når vi afslutter forløbet, vil du ikke være i tvivl om, hvilket næste skridt du skal tage, så du kan komme i gang med at arbejde mod det arbejdsliv, du ønsker.

Nu sidder du måske og tænker…

Vil jeg få noget ud af personlig karrierecoaching?

Her kan jeg berolige dig og garantere dig for, at ALLE går fra mine coachingsessioner med det, de kom for at få! Og det kommer du også til.

DET PRAKTISKE

Karrierecoaching vil foregå i hyggelige omgivelser i Carlsbergbyen i København eller online over Skype, Microsoft Teams eller FaceTime.

Uanset hvilket forløb du vælger, består hver session af 60 min. varighed. Vi aftaler tidspunkt for sessionerne sammen fra gang til gang, så det passer ind i din kalender. Så snart du kontakter mig, aftaler vi dato for første session og du vil derefter få tilsendt en ordrebekræftelse.

Outplacement forløb: Er du blevet tilbudt et karriereafklaringsforløb, som en del af din fratrædelsespakke, så giv mig besked ved bestilling af forløbet, så faktureringen kan foregå direkte til din arbejdsgiver.

Betaling: Skal ske inden 1. session via bankoverførsel.

 

Karrierecoach Charlotte Gade

Hvem er din personlige karrierecoach?

I mange år sad jeg fast i jobs, som jeg var god til, men længtes efter at finde dét jeg brændte for. Jeg tog på adskillige verdensomrejser i en tro og håb om, at jeg ville finde svaret på min vej.

Efter mange års søgen, fandt jeg ud af, at svaret skulle findes inde i mig selv. Endelig knækkede jeg koden, da jeg turde lytte til min intuition og se mine særlige kompetencer, styrker og passion. Det er præcis det, som har gjort at jeg i dag har fundet min rette hylde som selvstændig karrierecoach og rekrutteringskonsulent – et arbejdsliv, der giver mit liv glæde, mening og frihed. 

 

Derfor glæder jeg mig til at hjælpe dig med at opnå klarhed over, hvad det rigtige for dig er at arbejde med, så du kan tage næste skridt og få et arbejdsliv, du vil elske at stå op til hver dag.

Charlotte Gade

Sidder du også med disse spørgsmål? 

Jeg er ikke så god til at mærke mig selv. Kan jeg så få noget ud af karrierecoaching?

JA, så er dette forløb netop det helt rigtige for dig. Selvom du har svært ved at mærke dig selv, har du alle svarene inde i dig. Det er præcis dem, som jeg hjælper dig med at finde frem, så du efter forløbet ikke er i tvivl om, hvad det helt rigtige er for dig at arbejde med. Det arbejdsliv, som giver dig mening og glæde!

Jeg er blevet opsagt og tilbudt et outplacement forløb, kan du hjælpe?

Hvis du er blevet opsagt, vil du få stor gavn af et karriereafklaringsforløb som et outplacement forløb, da du vil få de rette værktøjer til at komme godt og hurtigt videre i nyt job. Læs eventuelt mere om: Alt hvad du skal vide om outplacement

Jeg ved ikke, hvad jeg egentlig er god til?

Det er præcis det, jeg hjælper dig med at sætte lys på. Efter forløbet vil du ikke være i tvivl om, hvad du har af kompetencer og viden, som gør dig unik.

Er det bare tiden, som skal arbejde for, at jeg bliver klogere på mit arbejdsliv?

Nej! Hvis du tror at du bliver klogere på dig selv og dit arbejdsliv ved at lade tiden arbejde for dig, så snyder du dig selv. Det vil være som at stikke hovedet i jorden og lege struds. Den eneste vej til at finde den retning i dit arbejdsliv, som giver glæde og mening for dig, er ved at kigge indad. Med en karriereafklaring vil du lære dig selv bedre at kende, så du en gang for alle ikke er i tvivl om, hvordan det rette arbejdsliv ser ud for dig. Det rette arbejdsliv, hvor du kan udfolde dit fulde potentiale.

Jeg ved ikke, hvad jeg brænder for. Er karrierecoaching så noget for mig?

At kende din passion er en vigtig del af det at finde retningen i dit arbejdsliv. Det er præcis det, jeg hjælper dig med. I en karriereafklaring bruger vi en hel session på, at du får fuldstændig klarhed over, hvad det er, du brænder for.

Jeg ved ikke, om jeg skal være selvstændig?

Om du skal være selvstændig eller ej, vil du få klarhed over i karriereafklaringsforløbet. Det vil stå klart for dig om, den selvstændige karrierevej er det rette valg for dig eller ej.

Hvis du ikke gør noget ved dit arbejdsliv nu, hvornår så?

Halvdelen af dit voksenliv bruger du på at arbejde. Hvis du ikke trives med dit arbejde eller udlever dit fulde potentiale, så nøjes du. Du nøjes med mellemtilfredsheden og utilfredshed, som ikke kun påvirker dit arbejdsliv, men i ligeså høj grad dit privatliv. Med et karrierecoachingforløb lærer du dig selv bedre at kende, så du ikke er i tvivl om, hvad retning du skal i dit arbejdsliv. 

 

Investér i dig selv og i dit arbejdsliv – en gang for alle!

Så når du går på pension, kan du se tilbage på dit arbejdsliv med glæde og stolthed!

Det siger andre om karrierecoaching…

“Jeg har nu fuldført mit karriereforløb med Charlotte.
Helt igennem fantastisk forløb, hvor man virkelige når indtil kernen af, hvad man brænder for. Forløbet bygger grundstenene til, hvilken retning man skal ud og kæmpe for med vilje og vedholdenhed.

Jeg anbefaler stærkt dette forløb til andre, hvis man står et sted i sit arbejdsliv/privatliv – hvor man føler sig udbrændt eller at man føler ens udvikling er gået i stå, uanset hvad alder du har.”

– Mads B.

“Jeg kan kun varmt anbefale Charlotte som karrierecoach. Hun har et dejligt, behageligt og rart væsen. Hun har været virkelig skøn at blive coachet af under hele processen. Sessionerne har indeholdt lærerigt selvudvikling og jeg har fået bugt med de begrænsninger, der holdt mig tilbage i at finde min rette vej. Jeg er meget taknemmelig for alt Charlottes hjælp og vil til hver en tid kontakte hende igen.”

– Christine E.G.

“Så vild en oplevelse!  Jeg er gået fra en hverdag med udbrændthed, stress og manglende tro på mig selv, til at turde få sat ord på mine drømme og ønsker for mit liv. Jeg har nu fået  mod til at handle, med langt større selvtillid. Det har været et helt fantastisk coachingforløb.

Tusind tak for din støtte og vilde værktøjer!”

– Michael

“Jeg var kørt surt i mit arbejde og følte jeg stod ved en skillevej i mit liv, da jeg opsøgte Charlotte. Jeg kunne ikke mærke hvilken retning, der var den rette for mig. Men med en karriereafklaring blev det tydeligt for mig. Charlotte hjalp mig med at se det i mig, som jeg ikke selv havde haft modet til at se. Efter forløbet var jeg ikke i tvivl om, jeg skulle skifte retning og gå efter det, jeg brænder for inden for kommunikation og ledelse. Uden forløbet er jeg ikke i tvivl om, at jeg ville have siddet fast og gået ned med stress endnu en gang. Så jeg er så taknemmlig for at have investeret min tid og penge i dette forløb. Charlotte har mine varmeste anbefalinger!”

Sandra J.

“Karriereforløbet jeg har haft hos Charlotte, har været en stor øjenåbner for mig i forhold til, hvor meget jeg har gået på kompromis med min arbejdssituation.

Hun har virkelig givet mig alle de værktøjer, jeg skulle bruge, så jeg nu tør lytte og stå ved mig selv. Det har gjort jeg har fundet den helt rigtige retning i min karriere og fået så meget frihed og glæde i mit arbejdsliv.”

– Karina

“Som selvstændig med familie og små børn er det utrolig svært at få tid og økonomi til at hænge sammen. Jeg har været stresset og haft lyst til at smide håndklædet i ringen og opgive min drøm som selvstændig.

Men efter jeg begyndte at få karrierecoaching hos Charlotte, har jeg fået knald effektive værktøjer, så tid og økonomi er ikke længere et issue. Jeg har fået mine prioriteringer i orden og har lært at overkomme min store frygt for at fejle.”

– Ditte

Er du i tvivl, om karrierecoaching er det rigtige for dig?

Så tilbyder jeg dig en gratis uforpligtende afklaringssamtale, hvor vi tager en snak om, hvad du har brug for og om hvilket forløb, som er det rette for dig.