Kerneværdier

kerneværdier

Få styr på dine kerneværdier, så du kan leve dit liv i tråd med din indre kerne og skabe det liv, du drømmer om.

Kerneværdier

Få hjælp til dine Kerneværdier

Lær dine kerneværdier at kende, så du kan træffe de beslutninger, som giver dig glæde og frihed til at skabe en hverdag, du vil elske at stå op til hver dag. 

Kerneværdier

Få styr på dine kerneværdier, så du kan leve dit liv i tråd med din indre kerne og skabe det liv, du drømmer om.

Når først du lever dit liv efter dine kerneværdier, er det vejen til oprigtig glædeoverskud og lykke i dit liv.

Find dine kerneværdier

De 56 kerneværdier er sat i alfabetisk rækkefølge, så du let kan få et overblik og blive klogere på de enkelte kerneværdier herunder.

Rigtig god fornøjelse.

Kh Charlotte Gade

Seneste artikler om kerneværdier

3 tegn på, at du skal tjekke ind med dine kerneværdier

1

Når du har svært ved at træffe en stor beslutning i dit liv.

 

2

Når du ofte har store konflikter med dine tætte relationer eller andre i dine omgivelser.

3

Når du føler dig drænet for energi, frustreret og fastlåst i dit liv og ikke ved, hvordan du skal komme videre. 

Kerneværdier

HVEM ER DIN PERSONLIGE COACH?

Kort fortalt kan jeg fortælle dig, at jeg har selv været der, hvor du er og har kæmpet med at leve et liv, som jeg ikke var 100% tilfreds med. Jeg gjorde alt det, som jeg troede samfundet og mine omgivelser mente var den rigtige måde at leve mit liv på. Det tog mig mange år i en dyb utilfredshed, før jeg fandt mig selv og kom på sporet af min egen indre GPS. Da jeg blev bevidst om mine kerneværdier og begyndte at handle ud fra dem, tog mit liv en 360 graders vending. Fra et liv, som var styret af andres forventninger til mig til et liv, hvor jeg kunne stå stærkt i mig selv og med lethed træffe beslutninger, der gav mig glæde og frihed i min hverdag. – Det er præcis den ændring, jeg kan lære dig på kun 5 uger!

I 20 år har jeg arbejdet med mennesker som leder og konsulent. Jeg er certificeret Life & Business coach hos Sofia Manning, samt certificeret stresscoach hos Psykologhuset i København. Derfor har jeg alle værktøjerne til at hjælpe dig i mål med dine kerneværdier!

Kerneværdier

Få 15 min. GRATIS telefonsamtale

Få en gratis uforpligtende afklaringssamtale, så vi kan tage en snak om, hvad din situation er og hvordan jeg kan hjælpe dig – så du kan overkomme tvivlen og skabe et liv i tråd med dine kerneværdier.