Lever du i tråd med dine personlige værdier?

Når vi mennesker ikke lever i tråd med vores personlige værdier, skaber det en indre utilfredshed. Utrolig mange føler sig fastlåst og frustreret over, de lever et liv uden de ting, de havde ønsket for sig selv. Alt for mange lever et mellemtilfreds liv, fordi de ikke har modet til at lytte til sit indre. Måske har de aldrig lært det. Måske er de blevet blinde, fordi fokus er blevet mudret til af omverdens forventninger. Måske er det følelsen af ikke at føle sig god nok. De har ladet deres beslutninger styre af omverdens forventninger og med tiden mistet sig selv. 

De tænker, hvis jeg kunne gå tilbage i tiden, ville jeg have ønsket, at jeg havde truffet nogle andre valg i mit liv. 

Kender du det?

 

Du kan ændre din indre gps

Du kan ikke gå tilbage i tiden og lave dine beslutninger om! Men det du kan gøre, er at lære af de beslutninger, som du har truffet og ændre din fremtid. Idag. Ja faktisk NU!

Men det første skridt handler om, at du skal mærke dit indre, så du får tydeliggjort overfor dig selv, hvad dine personlige værdier er. Derfra kan du træffe beslutninger efter din indre gps og træffe dine beslutninger i livet udfra de personlige værdier, der er vigtige for dig. Først dér vil du kunne mærke glæden og balancen i dit liv. 

 

Find dine personlige værdier

For at komme hen i mod det liv du gerne vil have, skal du være bevidst om, hvilke personlige værdier du har. Det kan for eksempel være:

 • Kærlighed.
 • Frihed.
 • Humor.
 • Tryghed.
 • Gøre en forskel.
 • Anerkendelse.
 • Etc.

>> Se også listen her med eksempler på 80 personlige værdier <<

Hvad er dine personlige værdier?

 1. Kig tilbage på dit liv og se dit liv for dig som en film. Hvilke 10 værdier har fyldt i dit liv indtil nu?
 2. Hvilke 10 værdier ønsker du skal fylde i dit liv fremover?
 3. Hvilke nye skridt kan du tage for at implementere dine nye personlige værdier?

Dette kan være en svær øvelse og nogle gange angstprovokerende. Du kan få nogle indsigter, som gør dig trist, fordi du kommer i kontakt med, hvor lidt du har været tro mod dig selv. Og det er helt normalt. 

Når dine gamle personlige værdier konflikter med de nye

Nu hvor du kan mærke hvilke personlige værdier, du skal have fokus på, vil du højst sandsynligt skulle lave nogle ændringer i dit liv, så du kan leve efter din indre gps/værdisæt. Det kan også føles skræmmende. Når du bliver bevidst om disse ændringer, kan det første skridt du tager føles overvældende. Du rammes af tankemylder og en kæmpe frygt, og alt stritter imod og du tænker, det kan jeg jo ikke. Du kommer med undskyldninger som: Jeg har ikke tid, jeg har ikke pengene, jeg har forpligtelser overfor familien, hvad vil chefen ikke sige, jeg ved ikke nok eller jeg mangler kompetencer, ________( fyld selv ud). 

Så stop! 

Når du først handler i tråd med dine personlige værdier, vil du mærke glæde og balance i dit liv

Alle kan opnå at leve det liv, de elsker og drømmer om. Alle kan få glæde og balance i deres liv. OGSÅ DIG!

 1. Men det første skridt er: Lyt til dine personlige værdier.
 2. Anden skridt er: Træf dine beslutninger udfra dine personlige værdier. 

Husk du har altid et valg. 

Du kan enten holde dig selv fast i et mellemtilfreds liv. Eller du kan vælge at tage skridtet ud af din komfortzone og et skridt nærme dine personlige værdier og dig selv, så du kan leve dit liv fyldt med glæde og balance.

“Glæde er når, det du tænker, det du siger og det du gør, er i balance”. 

 

Har du brug for min hjælp?

Faktisk har jeg designet et forløb til dig, som har brug for hjælp til at leve dit liv i tråd med dine personlige værdier. Forløbet “Skift spor med din indre GPS”,  hjælper dig med en værdiafklaring og værktøjer, så du kan leve dit liv i overensstemmelse med dine ønsker og drømme. Læs mere om forløbet her >>>

Få 15 min. gratis telefonsamtale

Har du brug for hjælp til at identificere dine personlige værdier? 

Så lad os tage en GRATIS uforpligtende samtale om, hvordan en værdiafklaring kan hjælpe dig med at stå stærkere i dig selv og få større glæde og overskud i dit liv i 2021!