Skab det arbejdsliv du længes efter
Skab det arbejdsliv du længes efter

Dette onlinekursus er til dig, der ønsker at få et meningsfuldt arbejdsliv én gang for alle.

 

Lær hvordan du finder dét, du brænder for at arbejde med – så du kan få et arbejdsliv, der giver dig glæde og frihed. 

Drømmer du om at:

 • have et arbejdsliv, som du elsker at stå op til hver dag?
 • finde din helt rette hylde, hvor dine styrker og kompetencer kommer i spil?
 • have et arbejde, som du ikke bare er god til, men et som også er meningsfuldt?
 • få klarhed en gang for alle over dét, du er særlig god til?
 • få indsigt i dig selv, så du med ro og selvsikkerhed kan gå ud og finde dit drømmejob?

 Er du træt af:

 • at spilde din tid på jobs, som mangler mening og glæde?
 • ikke rigtigt at vide, hvad du egentlig brænder for at arbejde med?
 • at føle dig demotiveret og modløs, fordi du tvivler på, hvad du egentlig er god til?
 • at kigge det ene jobopslag igennem efter det andet og ikke vide, hvad du søger efter?
 • at være frustreret over, du altid havner i den samme type job…fordi hvad er alternativet?
 • at blokkere i jobansøgningsprocessen, fordi du har svært ved at sælge dig selv på en overbevisende måde.

Trin for trin viser jeg dig:

 

→ Hvordan du finder din passion og klarhed over netop dét – DU brænder for at arbejde med. 

→ Hvordan du kortlægger al den erfaring du allerede har – også det du ikke ved, du har. 

→ Hvordan du finder netop dine personlige styrker – som gør dig unik. 

→ Hvordan du får klarhed over, hvad der er vigtigst for dig – så du får lettere ved at navigere mod dit drømmejob.

→ Hvordan du kommer ud af din comfortzone – og får mod til at gå efter det job, du længes efter. 

→ Hvordan du med en simpel teknik, får let ved at sælge dig selv i en jobansøgning – selvom du mangler troen på dig selv. 

 

Når du lige om lidt investerer i at få knækket koden til hvordan også DU kan få det job du længes efter, kan du glæde dig til:

Et trin for trin onlinekursus som med garanti vil give dig nye indsigter i dig selv og dit arbejdsliv med en topengageret underviser.

Online kurset består af 6 moduler:

 

→ Modul 1: Dine styrker

Her viser jeg dig, hvordan du får indsigt i dine helt unikke personlige styrker. Det som du ikke kan uddanne dig til, men det som ligger i din grundkerne og personlighed.

→ Modul 2: Din passion

I dette modul lærer du hvordan, du finder frem til, hvad du rent faktisk brænder for at lave. Det som giver dig energi, flow og glæde.

→ Modul 3: Din værktøjskasse

Her får du et overblik over alt det, du har med dig i din værktøjskasse, som danner grundlag for dine erfaringer. Du lærer, hvordan du kortlægger alle dine kompetencer og bliver specifik på, alt hvad du kan og har af viden.

→ Modul 4: Dine værdier

I dette modul bliver du klogere på, hvad der er vigtigst for dig, så du bliver helt klar over, hvad der skal til for at få et arbejdsliv, der harmonere med hele dit liv.

→ Modul 5: Din rette hylde

Her høster du frugterne af de forrige moduler, hvor jeg lærer dig, hvordan du finder den røde tråd, og får klarhed over hvordan du bringer din passion, styrker og kompetencer i spil, så du kan finde din helt rigtige hylde i dit arbejdsliv.

→ Modul 6: Din actionplan

Du er kommet så langt, og har nu fået klarhed over hvilken hylde, der er den helt rette for dig. Men det er ikke meget værd, hvis ikke du også handler på det. Derfor handler dette modul om, at lave din actionplan, så du kan få det rette mindset, og komme ud over stepperne og skabe det arbejdsliv, du længes efter. 

“Efter at have været på Charlottes kursus fik jeg styr på, hvad der er vigtigt for mig, når jeg skal søge et job. Jeg er blevet klogere på, hvad jeg gerne vil, hvilke jobs jeg skal gå efter samt at mærke efter, om det føles som et godt match.

Efter at have været selvstændig i mange år har jeg haft svært ved at finde ud af, hvad jeg gerne vil efter min barsel slutter, men nu føler jeg mig endelig klar til at kaste mig ud i jobsøgningen.”

- Katrine Lund Løje

Dette onlinekursus har været svært, på den gode måde! 

Det har fået mig til at tænke anderledes, ud af boksen og det har givet mig en ro.

Nu er jeg i fuld gang med at ændre mit arbejdsliv til noget positivt.”

- Jeanette Amalie Jensen

 

Dette trin-for-trin onlinekursus
vil være alle pengene værd for …

 

→ DIG, der de sidste 10 år har haft et inderligt ønske om at skifte arbejde, men ikke aner hvad alternativet er til det, du har i dag. 

→ DIG, der går og drømmer om at skifte branche, men taler dig selv fra det, gang på gang. 

→ DIG, der har mistet dit job og er modløs, fordi du har mistet troen på, at du har noget specielt at bidrage med. 

DIG, der er i et fuldtidsjob men sidder fast en hverdag med stress, selvom din indre stemme fortæller dig, at du skal noget helt helt andet.

→ DIG, der sidder i et godt betalt job, men har en indre drøm om at tá springet som selvstændig.

 

 

Dette onlinekursus er ikke som et af de mange kurser der lærer dig, hvordan du skriver en ansøgning eller CV!

Nej, i dette kursus guider jeg dig igennem, så det bliver stjerneklart for dig, hvad du brænder for at arbejde med, og hjælper dig med dit mindset, som er nøglen til, du kommer i mål med det arbejdsliv, du ønsker at stå op til hver dag.

 

DIN engangs-INVESTERING

KR. 2.399,-

om din underviser…   

I mange år sad jeg fast i jobs, som jeg var god til, men længtes efter at finde dét jeg brændte for. Jeg tog på adskillige verdensomrejser i en tro og håb om, at jeg ville finde svaret på min vej.

Efter mange års søgen, som leder og rekrutteringskonsulent, knækkede jeg koden, og arbejder i dag som coach, konsulent og foredragsholder – et arbejdsliv der giver mit liv mening, glæde og frihed.

Derfor glæder jeg mig til, at hjælpe dig med at knække kode, så du kan skabe det arbejdsliv, DU længes efter.

 

 

 

OM DIN UNDERVISER…

I mange år sad jeg fast i jobs, som jeg var god til, men længtes efter at finde dét jeg brændte for. Jeg tog på adskillige verdensomrejser i en tro og håb om, at jeg ville finde svaret på min vej.

Efter mange års søgen, som leder og rekrutteringskonsulent, knækkede jeg koden, og arbejder i dag som coach, konsulent og foredragsholder – et arbejdsliv der giver mit liv mening, glæde og frihed.

Derfor glæder jeg mig til, at hjælpe dig med at knække kode, så du kan skabe det arbejdsliv, DU længes efter.

Charlotte Gade

 

 

Når du lige om lidt investerer i, at du én gang for alle får klarhed over, hvilken retning dit arbejdsliv er den rette for dig, får du helt konkret: 

 

Adgang til præcis den viden, du skal bruge nu –
og i en rækkefølge, der får dig i mål. 

 

6 moduler med inspiration, viden om psykologien bag vores tanker og handlinger, konkrette øvelser, præsenteret til dig på en helt nede på jorden måde.

Du får adgang til alle 6 moduler på en gang, så du kan tage kurset i dit helt eget tempo hjemme i sofaen. 

→ Hvert modul består af en videolektion og en video hvor jeg guider dig igennem opgaverne trin for trin. 

→ Du får en 45 siders arbejdsbog fyldt med opgaver og en guide over “De 24 styrker & dæmpere”, som du kan downloade.

 Du får min hjælp pr. mail 1 gang ugentligt i 6 uger.

 Du får 1:1 online coachingsession med mig, så du kan komme i mål med dit drømmejob.

→ BONUS! Du får en helt genial skabelon, så du med lethed bliver i stand til at sælge dig selv, i din jobansøgning, CV eller jobsamtale.

 

DETTE ONLINEKURSUS ER IKKE ET KVIK FIX – DU SKAL GENNEMFØRE ALLE LEKTIONER TRIN FOR TRIN, se videoerne og lave øvelserne FOR AT OPNÅ DE RESULTATER, DU ØNSKER. 

 

“ Kurset er sindssygt professionelt, som går langt mere i dybden end andre karriereforløb/kurser gør.

Du kommer virkelig helt ind til kernen af hvem du er, hvad du kan, hvad du brænder for, og hvad du vil. 

Jeg står et helt andet sted nu. For første gang i mit liv i en alder af 45 år, ved jeg nu, hvad jeg skal arbejde med, så jeg rent faktisk får sat mine personlige styrker og talenter i spil i et job, jeg nyder.”

- Sophie F.

”Skab det arbejdsliv, du længes efter” har været yderst givende, da det både har udfordret mig samt tvunget mig til at reflektere over emner, jeg ikke tidligere havde overvejet var relevante ift. mit job.

Den indsigt forløbet har givet mig, har resulteret i et brancheskift for mit vedkommende, da jeg ønsker en hverdag i balance med mine værdier.

Den måske mest afklarende sætning Charlotte har sagt til mig er: ”Selvom at du er rigtig god til det, betyder det ikke nødvendigvis at det er godt for dig.” 

- Liselotte Schwennesen, Sales Manager.

Gennem kurset har jeg lært, at jeg skal holde fast i at være autentisk og tro mod den jeg er som person. Jeg er også blevet mere bevidst om, at jeg skal have mere balance ind i mit liv (kortere arbejdstid) så jeg giver plads til min kreative side, som ikke har fyldt så meget som jeg gerne har villet qua fuldtidsarbejde og manglende energi…  Læs hele Louises histore på hendes blog.

- Louise Møller, Blogger

Jeg har været i fitness branchen siden 2009, som personlig træner og kostvejleder. Jeg har altid været meget glæd for mit arbejde. Men pga Corona, mistede jeg mit arbejde og jeg skulle i gang med at finde noget andet at beskæftige mig med. Min forvirring og frustration var store, for jeg var meget glad for at arbejde med mennesker og at hjælpe dem med at opnå deres mål. Men da den mulighed var blevet taget fra mig, hvad skulle jeg så gøre? Og selv om jeg kiggede rundt på forskelig jobs og stillinger, var der ingen glæde eller begejstring forbundet med det. Jeg var igennem lange overvejelser med hvilke jobs kunne passe til mig og hvilken vej skulle jeg gå.

Så helt tilfældigt stod jeg på Charlotte’s kursus og var slet ikke i tvivl og købte det og gik i gang med det samme. Det var som en spændende rejse fra frustration til afklaring, glæde og lettelse.

Kurset har givet mig styrken til at kæmpe for det, som jeg virkelig elsker.  Jeg fandt min indre kompas og mit livsformål, som gav mig motivationen til at fortsætte i den retning, som er den rigtig for mig.

Jeg vil helt sikkert anbefale Charlotte og hendes kursus til dig, der står i det samme situation af forvirring og frustration, som jeg selv var i, fordi kurset har givet mig stor værdi i, at jeg fandt ud af hvad jeg vil og hvordan jeg opnår det. Tusind tak Charlotte.

- Izabella Frederiksen 51 år

Stadig lidt i tvivl om, du skal slå til?

Mangler du de sidste argumenter for, hvorfor onlinekurset

“Skab det arbejdsliv, du længes efter” skal være din næste investering?

 

→ Fordi dét du lærer her er en investering i dig selv, glæde og trivslen i dit liv.

→ Fordi så snart du lander dit drømmejob, er pengene for længst tjent hjem igen.

→ Fordi virksomheder har faktisk brug for det, du har at tilbyde. Præsenter dem for dine styrker og kompetencer på en så overbevisende måde, at de ansætter dig.

→ Fordi Danmark er fuld af mennesker, som har brug for dine specifikke styrker og kompetencer, til at gøre verden et bedre sted – som bare venter på, at du springer ud som selvstændig.

 

SPØRGSMÅL ANDRE HAR STILLET

Har man adgang til materialet forevigt eller en begrænset periode?

Svar: Ja, kurset og materialet er dit til evigt eje.

Der står at man ugentligt kan skrive til dig. Er det i en begrænset tid?

Svar: Jeg er til rådighed pr. mail 1 gang ugentlig i 6 uger inden for de første 2 måneder fra kurset er købt.

Er det korrekt at der er inkluderet en 1:1 online session? Og hvis ja er det så til sidst for ligesom at konkludere på det hele?

Svar: Ja præcis. Vi har en 1:1 personlig coachingsession på 60 min. over Skype eller over telefonen. I coachingsession vil jeg støtte dig og sikre, at du kommer helt i mål med at finde din retning i arbejdslivet. Denne session skal være booket inden 2 måneder fra kurset er købt.

Min tanke var at tage 1 modul om ugen. Er det en god måde eller hvordan tænker du processen er mest hensigtsmæssig?

Svar: Ja det er lige præcis det, jeg anbefaler for at få mest muligt ud af kurset. 1 modul pr. uge gør, at du giver dig selv tid og ro til at reflektere over det modul, du lige har gennemført og samtidig med, at der ikke går for lang tid i mellem, så læringerne og indsigterne ikke går i glemmebogen.

Få fuld adgang til hele kurset med det samme!

DIN engangs-INVESTERING

KR. 2.399,-

Har du spørgsmål til kurset? Så skriv til mig på mail: Charlotte@charlottegade.dk