Sundhed 

Sundhed 

Sundhed betyder størst mulig fysisk, mental og social velvære. De kan stå hver for sig, men man kan også se på sundhed med en mere holistisk tankegang, hvor der ønskes en balance i hele mennesket for at opnå sundhed.

Sundhed er et valg og kræver en aktiv handling, så man kan skabe en balance i kroppen gennem kost, motion og psykisk velvære. Formålet med sundhed er, at sikre kroppen de bedste vilkår for at opnå velvære og minimere risikoen for sygdom.

Læs også: Manglende energi og overskud – 10 tips der virker

Sundhed

Sundhed

Få hjælp til at identificere dine værdier!

Lær dig selv at kende, så du kan træffe de beslutninger, som giver dig glæde og frihed til at skabe en hverdag, du vil elske at stå op til hver dag.

3 tegn på at du skal tjekke ind med dine kerneværdier

1

Når du har svært ved at træffe en stor beslutning i dit liv.

 

2

Når du ofte har store konflikter med dine tætte relationer eller andre i dine omgivelser.

3

Når du føler dig drænet for energi, frustreret og fastlåst i dit liv og ikke ved, hvordan du skal komme videre.
Sundhed

HVEM ER din personlige coach?

Kort fortalt kan jeg fortælle dig, at jeg har selv været der, hvor du er og har kæmpet med at leve et liv, som jeg ikke var 100% tilfreds med. Jeg gjorde alt det, som jeg troede samfundet og mine omgivelser mente var den rigtige måde at leve mit liv på. Det tog mig mange år i dyb utilfredshed, før jeg fandt mig selv og kom på sporet af min egen indre GPS. Da jeg blev bevidst om mine værdier og begyndte at handle ud fra dem, tog mit liv 360 graders vending. Fra et liv som var styret af andres forventninger til mig til et liv, hvor jeg kunne stå stærkt i mig selv og med lethed træffe beslutninger, der gav mig glæde og frihed i min hverdag.Det er præcis den ændring, jeg kan lære dig på kun 5 uger!

I 20 år har jeg arbejdet med mennesker som leder og konsulent. Jeg er certificeret Life & Business coach hos Sofia Manning, samt certificeret stresscoach hos Psykologhuset i København. Derfor har jeg alle værktøjerne til at hjælpe dig!

Charlotte Gade

Værdiforløbet har gjort en kæmpe forskel

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Værdiforløbet hos Charlotte har gjort en kæmpe forskel for mig. Jeg har været fastlåst og ked af det i mange år pga sygdom, dårlige relationer, stress og har ikke kunne finde en vej ud af det. På kun en måned har jeg for første gang i mit liv oplevet oprigtig ro og glæde, og kan nu tydeligt se de mønstre, som har holdt mig i et jerngreb. Tusind tak for dig Charlotte.

– Anne Sørensen

 

Et professionelt forløb

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Jeg kan varmt anbefale Charlotte som coach, hun er meget empatisk, behagelig og kan se under overfladen med det man selv formulerer, hvilket hjalp mig til at komme et skridt tættere på mig selv, de værdier jeg lever efter og gerne vil leve efter. Et professionelt forløb med fokus på både fordybelse og progression, som jeg kan anbefale alle som har brug for at kigge lidt ind i sig selv.

– Louise Rønne

 

Den bedste investering!

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

At bruge tid sammen med Charlotte er den bedste investering jeg har har brugt på mig selv.
Charlottes’ blide væsen, enorm behagelige selskab og hendes viden og dygtighed – Gør at jeg har rykket mig mærkant, ikke alene på min arbejdsfront men også på den private front. Charlotte var så god og dygtig til at stille spørgsmål og krav til mig, men samtidige guide mig til at mærke mig selv, så jeg på en behagelig måde kom ud af min comfort zone, og turde gøre noget andet og komme mine forhindringer til livs. Jeg ville aldrig tøve med at tage fat i Charlotte igen :o) De aller bedste anbefalinger herfra.

– Henriette Hallengren