Foredrag og workshop om værdier

 

Ønsker du og din virksomhed at sætte fokus på jeres værdier?

Lad os holde et inspirerende foredrag eller workshop om værdier, så I kan opnå større medarbejdertrivsel og produktivitet, som er afgørende for jeres succes.

Foredrag og workshop værdier

Foredrag om værdier

Foredrag om værdier giver jer et indblik i værdier, og hvad brugen af disse kan skabe, så jeres virksomhed kan opnå de absolut bedste resultater på alle parametre.

Foredraget er en kombination af faglig viden, konkrete eksempler og inddragelse af deltagerne via redskaber og øvelser. I får viden omkring, hvad værdier er, hvad værdier kan, hvordan I kan arbejde med værdier og integrere dem i hverdagen, så de bliver en del af jeres daglige adfærd og kommunikation i virksomheden.

Ved foredrag om værdier kan I blandt andet høre om:

 • Hvad er værdier
 • Hvad er værdibaseret ledelse
 • Hvordan værdier har en effekt på medarbejdertrivsel, motivation og præstation
 • Intern og ekstern kommunikation med værdier som fundamentet
 • Hvordan værdier integreres i hverdagen
 • Hvad værdier, som virksomhedens fundament, kan skabe for jeres resultater

Foredrag om værdier afholdes af Charlotte Gade eller Louise Winther.

Vi skræddersyer gerne foredraget om værdier til netop din virksomhed, hvorfor vi gerne starter med en uforpligtende samtale, så vi kan  tilpasse foredraget efter jeres specifikke behov – både indhold og varighed.

Pris: fra 10.000,- ex. moms afhængig af deltagere og indhold. Eksklusiv fortæring og lokaler.

Varighed: 60-75 min.

Lokation: Foredraget om værdier vil foregå i jeres virksomhed eller i lækre lokaler i København, tæt på Hovedbanegården.

 

Workshop om værdier

Workshop om værdier er helt afgørende for, at I kan få implementeret jeres værdier i hverdagen og skabe succes i jeres virksomhed på alle parametre.

Ved afholdelse af workshop om værdier, får I netop her muligheden for at gå endnu dybere med arbejdet omkring jeres værdier. Vi faciliterer en proces med jeres værdier i centrum og holder et rum for en åben dialog og udveksling af ideer, så I sammen kan udforske og lave en plan for, hvordan de skal udleves i jeres hverdag. Alle deltagere vil blive inkluderet og aktivt deltage via øvelser og refleksion, så I sammen får skabt grundlaget for jeres fremtidige arbejdsplads’ succes.

Workshop om værdier vil indeholde:

 • Hvilke værdier som er eller skal være jeres fremtidige fundament for at opnå virksomhedens formål og vision
 • Hvordan I styrker jeres medarbejderbranding og helt konkret får skabt arbejdsglæde og overskud blandt medarbejderne
 • Hvordan I kommunikerer både internt og eksternt
 • I bliver klædt på til at lave en handlingsplan der skaber positive forandringer (både de små og store) i jeres virksomhed

Efter denne/disse workshops vil I ikke længere være i tvivl om, hvad jeres værdier er, hvordan I får dem integreret og tydeliggjort, så I med afsæt i jeres værdier kan skabe positive forandringer i hverdagen og opnå virksomhedens målsætninger.

Vi tilbyder 2 forskellige workshops om værdier, som tilpasses jeres behov og ønsker. Ydermere tilbyder vi ekstra opfølgning 1-2 måneder efter afholdelse af workshop #2 for at sikre, at I kommer i mål med at udleve jeres værdier i virksomheden. Opfølgningsbesøg aftales særskilt.

 

#1 Workshop om værdier

Udgangspunktet ved denne workshop er:

Identificering af værdier som fundament for jeres virksomheds fremtid.

Vi faciliterer en proces, hvor I som virksomhed får identificeret, hvilke værdier, der skal være fundament for jeres virksomhed.

Med udgangspunkt i jeres virksomheds vision og formål, hjælper vi med at facilitere en proces, hvor I får identificeret, hvilke værdier I ønsker skal være grundlaget for jeres fremtid – både internt i virksomheden og eksternt i forhold til jeres kunder, samarbejdspartnere, leverandører eller/og borgere.

Denne workshop henvender sig til alle virksomheder, som ønsker klarhed over, hvilke værdier I ønsker skal være limen og fundamentet for jeres virksomhed fremadrettet, så I kan komme godt igang med værdibaseret ledelse.

OBS: Efter denne workshop anbefaler vi altid workshop #2, så I kan få jeres værdier til at leve i hverdagen.

 

#2 Workshop om værdier

Udgangspunktet ved denne workshop er:

Implementering af jeres værdier i hverdagen.

I denne workshop faciliterer vi en proces, hvordan jeres værdier skal komme til udtryk i hverdagen og får konkretiseret, hvordan de bliver en naturlig del af jeres adfærd og kommunikation både eksternt og internt.

Vi går i dybden med, hvilke udfordringer I oplever og hvordan I med udgangspunkt i jeres værdier kan overkomme de forhindringer, så I sammen finder konkrete løsninger I kan implementere i hverdagen.

Efter denne workshop vil I have en plan for, hvordan I:

 • arbejder mod fælles mål
 • forbedrer jeres kommunikation internt og eksternt
 • udnytter hele teamets potentiale
 • overkommer forhindringer og implementerer de rette løsninger

Dette vil tilsammen resultere i styrket medarbejderglæde, trivsel og tilfredse kunder.

Praktisk info: Workshop om værdier

Varighed: 4-7 timer afhængig af hvilken workshop I vælger

Lokation: Workshoppen vil foregå I jeres virksomhed eller i lækre lokaler i København, tæt på Hovedbanegården.

Workshop pris: kr. 15.000-30.000 ex. moms afhængig af workshoppens længde og antal deltagere. Ekslusiv fortæring og lokaler.

 

Læs også: Virksomheds værdier er altafgørende for din ansattes arbejdsglæde

“Evnen til at motivere og udvikle medarbejdere gennem værdibaseret ledelse er helt central for dine muligheder for at opnå succes som leder.

Tilfredse og engagerede medarbejdere giver mere tilfredse og loyale kunder som i sidste ende giver resultater på bundlinjen.“

– Charlotte Gade

Hvem er vi?

Charlotte Gade – Indehaver af Charlotte Gade Coaching

Charlotte Gade har 20 års erfaring med udvikling af mennesker som leder, rekrutteringskonsulent og coach inden for det private erhvervsliv og som selvstændig. Igennem årene har hun specialiseret sig i, hvordan værdier spiller en væsentlig rolle indenfor ledelse, stress- & konflikthåndtering, motivation og arbejdsglæde. Læs mere her.

Louise Winther – Konsulent og foredragsholder 

Louise har 15 års erfaring med udvikling af mennesker i det offentlige og private erhvervsliv, inden for relationsskabelse, rekruttering og coaching med fokus på trivsel og det gode arbejdsmiljø. Hun sætter både sin faglige værktøjskasse og personlige erfaring i spil, når hun afholder foredrag og workshops, som skaber stor værdi for deltagerne.

 

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Har du spørgsmål og ønsker du at få mere information om foredrag eller workshop om værdier, så hold dig endelig ikke tilbage. Ring eller skriv en mail, så vi kan tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.

Mail: Charlotte@charlottegade.dk

Tlf.26 15 38 30