Værdiafklaring
Værdiafklaring forløb

Værdiafklaring

Skift spor med din indre GPS og opnå mere glæde i dit liv – 

på 5 uger.

PÅ 5 UGER BLIVER DU I STAND TIL:

 • At sætte en stopper for frustrationer, bekymringstanker og knuder i maven over livet ikke er med dig – men se at livet er med dig.

 • Med lethed at tage vigtige beslutninger i dit liv – og med fuld tillid til dig selv.

 • At sige til og fra over for dine omgivelser – uden dårlig samvittighed.

 • At du føler dig god nok, som den du er – med alt hvad du rummer.

 • At slippe din indre kritikker – så du kan stå stærkt i dig selv.

 • At du finder mod til at gå efter det spor i dit liv – der giver DIG glæde, ro og overskud.

Med forløbet Skift spor med din indre gps kommer du til at lære dig selv meget bedre at kende.

Du vil få klarhed over, hvad der holder dig tilbage, og hvad du skal ændre for at finde glæden og balancen i dit liv. Når du kender din indre gps, som består af dine værdier, vil du blive i stand til (med lethed) at skifte spor og træffe de beslutninger, som giver dig glæde og frihed til at skabe en hverdag og et arbejdsliv, du elsker at stå op til hver dag.

SKIFT SPOR MED DIN INDRE GPS ER TIL DIG, DER:

 • Føler dig utilfreds og fastlåst i hverdagens trummerum.
 • Er eller har været ramt af stress.
 • Ikke kan mærke dig selv.
 • Oplever livet som ren overlevelse.
 • Ikke tør stå ved dig selv eller sige fra.
 • Føler andres forventninger styrer dit liv.
 • Har en følelse af, at der er mere til livet, end det du oplever.
 • Mangler tid til dig selv.
 • Føler ikke du slår til eller er god nok.

Hvad vil disse resultater være værd for dig?

“Charlotte fik mig til at se mine mønstre, som har gjort, at jeg i mange år ikke har haft glæde i mit liv. Jeg fik stor indsigt i mig selv og kan nu ligge mine mønstre bag mig. Charlottes måde at guide mig igennem værdiafklaring på, har rykket mig på rekordtid i forhold til den psykologhjælp, jeg har fået i flere år. Jeg har aldrig haft det bedre i mit liv. Af hjertet tak!”

– Nina Karlsen

“Jeg tør nu stå stærkere i mig selv, sige fra og sætte grænser uden en evig dårlig samvittighed. Jeg har altid været der for alle andre, men for første gang i mit liv som 41 årig, har jeg fået modet til at turde tage mig selv alvorligt og har nu lært hvordan jeg kan bruge mine værdier til at holde fast i mig selv i hverdagen. Forløbet hos Charlotte har været helt igennem fantastisk!”

Malene D.

“Forløbet hos Charlotte har virkelig hjulpet mig med at se, hvordan jeg har spændt ben for mig. Før var min hverdag fyldt med stress, bekymringer og følelsen af ikke at slå til hverken på arbejdet eller som mor. Med værdiafklaringen har jeg nu fået ændret mit mindset til at fokuserer på det, jeg gerne vil have mere af i mit liv og fået værktøjer til at handle på det. Jeg har simpelthen fundet mig selv og har fået en hverdag med overskud og glæde. Tak!”  

– Karen 

SÅDAN ER FORLØBET BYGGET OP

Forløbet Skift spor med din indre GPS består af 5 personlige coachingsessioner af 1 times varighed henover 5 uger dvs. en gang om ugen. Vi aftaler tidspunkt for sessionerne sammen fra gang til gang, så det passer ind i din kalender. Sessionerne kan foregå fysisk i Hellerup eller online over Skype eller FaceTime.

1. BEVIDSTHED »

Første skridt i en værdiafklaring handler om at lære dig selv bedre at kende og få bevidsthed om:

 • Hvad dit liv har været styret af.
 • Hvorfor du har truffet de valg, du har.
 • Hvad der har været vigtigt for dig.

2. MØNSTERBRYDNING »

I denne session går vi i dybden med det, der har været. De mønstre som er baggrunden for den utilfredshed, du oplever i dit liv i dag. Når først du får sat lys på det mønster, som har været hæmmende for dig, vil du blive i stand til at skifte spor med din indre GPS.

3. SKIFT SPOR »

I denne session går vi fra det, du gerne vil væk fra til at identificere dine grundlæggende behov og ønsker i dit liv, så du kan være tro mod dig selv og din indre kerne.

4. DIN INDRE GPS »

Her får du værktøjer og klarhed over, hvilke ændringer du skal lave, der går i tråd med din indre gps, så du er i stand til at tage de beslutninger, der er de rigtige for dig, så du kan opnå større glæde, ro og frihed i dit liv.

5. BRYD IGENNEM I DIT LIV »

Du er næsten i mål med din værdiafklaring. Nu handler det om, at du skal komme ud over stepperne og skabe det liv, som du elsker at stå op til hver dag. For at det bliver muligt, laver vi en helt konkret handlingsplan, du får med hjem, som gør dig i stand til at fastholde og lykkes med at leve det liv, du ønsker.

100% Tilfredshedsgaranti eller pengene tilbage!

Jeg garanterer dig, at du kommer til at lære dig selv bedre at kende, så du vil stå stærkere i dig selv, og bliver i stand til at skabe det liv, du ønsker.

Men hvis du ikke er tilfreds efter endt forløb, garanterer jeg dig ALLE dine penge tilbage.

DU HAR ALT AT VINDE – INTET AT TABE!

FORLØBET SKIFT SPOR MED DIN INDRE GPS ER DIN INVESTERING OG LÆRING FOR LIVET!

Dette personlige en-til-en coachingforløb vil skabe ændringer i dit liv lige nu! Din personlige selvudvikling vil accelerere. Du vil ikke kun mærke en effekt lige nu i din hverdag, men også i resten af dit liv.

Når vi udvikler os som menneske, kan vi aldrig afvikle os, eller aflære de indsigter vi har fået i os selv. Derfor er dette en livslæring!

Du lærer teknikker, som du vil kunne tage med hjem og bruge også om 1 år, 5 år eller 10 år. Ja som sagt resten af dit liv.

Invester i dig selv nu og for resten af dit liv….

DET PRAKTISKE

Forløbet vil foregå i hyggelige omgivelser på Jacobsens Allé 5, 2900 Hellerup

Hvis du ikke har mulighed for at komme til Hellerup, kan vi tage sessionerne over Skype eller FaceTime.

Forløbet består af 5 sessioner af 60 min. varighed, som vil foregå hen over 5 uger, dvs. en gang om ugen, hvor vi aftaler tidspunkt for sessionerne sammen fra gang til gang, så det passer ind i din kalender.

Betaling: Skal ske inden 1.session via MobilePay eller bankoverførsel. 

 

charlotte gade coachingsession

HVEM ER DIN PERSONLIGE COACH?

Jeg kan fortælle dig, at jeg har selv været der, hvor du er, og har kæmpet med at leve et liv, som jeg ikke var 100% tilfreds med. Jeg gjorde alt det, som jeg troede samfundet og mine omgivelser mente var den rigtige måde at leve sit liv på. Det tog mig år, i en dyb utilfredshed, før jeg fandt mig selv, og kom på sporet af min egen indre GPS. Da jeg blev bevidst om mine værdier og begyndte at handle ud fra min indre GPS, tog mit liv en 360 grader vending. Fra et liv som var styret af andres forventninger til mig til et liv, hvor jeg kunne stå stærkt i mig selv og med lethed træffe beslutninger, der gav mig glæde og frihed i min hverdag. – Det er præcis den ændring, jeg kommet til at lære dig på 5 uger!

I 20 år har jeg arbejdet med mennesker som leder og konsulent. Jeg er certificeret Life & Business coach hos Sofia Manning, samt certificeret stresscoach hos Psykologhuset i København. Derfor har jeg alle værktøjerne til at hjælpe dig!

Charlotte Gade

ER DU I TVIVL… OG SIDDER MED DISSE SPØRGSMÅL?

Hvorfor skal jeg vælge dette forløb? 

Du skal have et ønske om at investere i dig selv og din fremtid. Med forløbet Skift spor med din indre GPS, arbejder vi med dine værdier, hvor du kommer til at lære dig selv at kende, så du får mere ro, glæde og balance i dit liv – og bliver i stand til at skabe det liv, du elsker og drømmer om.

Det er mange penge?

Dette forløb tager kun 5 uger, det vil sige, det koster dig kun kr. 103,- om dagen. 

Det svarer til: du dropper en ugentlig brunchdate, springer den daglige cafelatte og kage over på din favorit café eller ikke går på shopping (inkl.nethandel) de næste 5 uger. For i forhold til de små luksusting, som du bruger dine penge på nu – skaber de så mest værdi for dig, der hvor du er i dit liv lige nu?  Eller lad mig spørge dig på en anden måde, hvad er din lykke og livsglæde værd i kroner for dig?

Jeg har en familie, så jeg ved ikke om jeg kan finde tiden eller overskuddet til det?

At skifte spor med din indre GPS svarer til, at du finder din redningsvest frem. Når du sidder i et fly, er en af de første ting, som du bliver introduceret for, hvordan du bruger din redningsvest. Du vil altid blive bedt om at tage din egen redningsvest på før, du hjælper dine børn eller andre. Det samme gælder for resten af dit liv.

Hvis du ikke er oprigtig glad, fordi du lever dit liv på autopilot, ender det med, at du kæmper blot for at overleve og kan derfor ende med at drukne i utilfredshed, depression eller stress. Når du er helt derude, er du ikke i stand til at være der for dine børn, familie eller venner. Derfor er det livsnødvendigt, at du hjælper dig selv, før du tænker på at hjælpe eller være der for dine omgivelser. Det er præcis det en værdiafklaring vil give dig.

Kan jeg tillade mig at bruge penge på mig selv ?

Jeg ved det kan være svært at sætte dig selv først og du overvældes af en skyldfølelse hvis du skulle på 3.600,- på dig selv. Det er jo lige præcis derfor, du har behov for min hjælp. Du er den vigtigste i dit liv. Tænk hvilken mor eller kone du vil være, når først du står stærkt i dig selv og opnår oprigtig glæde, ro og overskud ved bare at være dig?

Din mand vil elske dig for at se dig glad og ikke være den sure kone, der hakker på ham hele tiden. Dine børn vil elske at være sammen med dig, fordi mor bare er så glad. Har du virkelig råd til at lade være?

Er du i tvivl om forløbet er det rigtige for dig?

Så tilbyder jeg dig en gratis uforpligtende afklaringssamtale, hvor vi tager en snak om, hvad du har brug for, og om forløbet er det rette for dig.

Hvad vil disse resultater være værd for dig?

“Charlotte fik mig til at se mine mønstre, som har gjort, at jeg i mange år ikke har haft glæde i mit liv. Jeg fik stor indsigt i mig selv og kan nu ligge mine mønstre bag mig. Charlottes måde at guide mig igennem værdiafklaring på, har rykket mig på rekordtid i forhold til den psykologhjælp, jeg har fået i flere år. Jeg har aldrig haft det bedre i mit liv. Af hjertet tak!”

– Nina Karlsen

“Jeg tør nu stå stærkere i mig selv, sige fra og sætte grænser uden en evig dårlig samvittighed. Jeg har altid været der for alle andre, men for første gang i mit liv som 41 årig, har jeg fået modet til at turde tage mig selv alvorligt og har nu lært hvordan jeg kan bruge mine værdier til at holde fast i mig selv i hverdagen. Forløbet hos Charlotte har været helt igennem fantastisk!”

Malene D.

“Forløbet hos Charlotte har virkelig hjulpet mig med at se, hvordan jeg har spændt ben for mig. Før var min hverdag fyldt med stress, bekymringer og følelsen af ikke at slå til hverken på arbejdet eller som mor. Med værdiafklaringen har jeg nu fået ændret mit mindset til at fokuserer på det, jeg gerne vil have mere af i mit liv og fået værktøjer til at handle på det. Jeg har simpelthen fundet mig selv og har fået en hverdag med overskud og glæde. Tak!”  

– Karen 

Er du klar til at investere i dit liv?

Spørgsmål til forløbet?

Send en mail til mig på charlotte@charlottegade.dk