En til en Coaching

Hvad er 1-1 coaching?

Coaching handler om, hvor du er nu, og hvor du gerne vil hen for at få det liv, du elsker og drømmer om. I vores coachingsessioner vil jeg stille dig spørgsmål, som får dig til at reflektere over forskellige områder af dit liv, tanker, følelser, mønstre og vaner. Dine svar i forløbet vil få dig til at se tingene mere klart, så dine forhindringer ikke længere spænder ben for dig. Vi afslutter hver session med, at du får lavet en helt konkret handlingsplan på det, du ønsker at arbejde med, så du hver gang går fra sessionen med værktøjer, der rykker dig tættere mod dit mål.

Nu sidder du måske og tænker, vil jeg få noget ud af coaching? 

Her kan jeg berolige dig og garantere dig, ALLE går fra mine coaching sessioner med det, de kom for at få! Og det kommer du også til.

Hvad er det præcis vi skal tale om?

Vi vil ALTID tage udgangspunkt i dine ønsker og mål. Hvis du ikke helt kan definere det, starter vi sessionen med en afklaring, så du bliver helt konkret på dit mål, inden vi går igang, så du kommer hjem med den hjælp, du kom for at få.

Er du klar til at:

Skabe forandringer i dit liv?

Bryde dine gamle mønstre?

Få nye alternativer at handle på?

Rykke dig på det personlige plan?

Coaching PRISER

1 session á 60 min kr.850,-  

Coaching forløb 5 x 60 min kr.3.600,- (Normalpris 4.250,-)

Coaching forløb 10 x 60 min kr. 6.900,- (Normalpris 8.500,-)

Tilfredshedsgaranti eller pengene tilbage!

Jeg garanterer dig, du får fuld valuta for dine penge.

Men hvis du ikke er tilfreds efter endt forløb, garanterer jeg dig dine penge tilbage. Gælder kun ved forløb!


Hvordan foregår en coaching session?

Herunder giver jeg dig et overblik over samtalens struktur og hvilke elementer, vi dykker ned i. 

1. Hvad vil du gerne arbejde med?

Det første skridt handler om, at du får en afklaring på, hvad du gerne vil opnå. Hvis du ikke helt kan definere det, hjælper jeg dig, så du bliver helt klar på hvilket mål, du gerne vil arbejde på i den enkelte session, og hvad du gerne vil have med dig hjem.

2. Hvor er du idag?

Her dykker vi sammen ned i, hvor du er i dag i forhold til dit mål, og hvad det er, der forhindrer dig i at nå målet. Vi kigger på både ydre og indre forhindringer, dine mønstre, vaner og bliver meget konkrete på, hvad der spænder ben for dig.

3. Hvad er din motivation?

Her kigger vi på, hvad der vil ske, hvis du fortsætter dit liv, som det er nu og på, hvordan dit liv vil se ud, når du når dit mål. Her stiller vi helt skarpt på, hvad din motivation er, hvad det vil koste dig ikke at gå efter dit mål, og på hvad det vil give dig netop at nå dit mål.

4. Hvilke mønstre skal du ændre?

Hvilke mønstre er uhensigtsmæssige for dig, og hvilke nye mønstre skal du skabe for at komme derhen, hvor du gerne vil. Forestil dig dine mønstre er som en sti, der er blevet betrådt gennem mange år. Den er dyb og bred. For at den gamle sti kan forsvinde, kræver det at du laver en ny sti, som du kan gå ned ad. Den gamle sti vil med tiden blive mindre og til sidst forsvinde.

5. Hvordan skal din personlige handlingsplan være?

  • Hvad skal du gøre anderledes?
  • Hvad skal du tænke anderledes?
  • Hvordan skal du takle dine forhindringer, hvis de skulle dukke op igen? 
  • Hvilken opbakning har du brug for og fra hvem?

6. Hvad committer du dig til?

Her runder vi af og aftaler, hvilken handlingsplan du comitter dig til, til næste gang vi ses, så du kan nå dit mål.

Opfølgning på session

Når vi mødes igen, vil jeg starte med at følge op på siden sidst. Når vi har vendt det vi skal vende, vil jeg spørge dig om, hvad du gerne vil arbejde videre med idag. Uanset hvor mange coachingsessioner vi har sammen, vil vi altid tage udgangspunkt i dig og dit behov, for at overkomme dine forhindringer og skabe det liv du ønsker.

Har du spørgsmål?

Send en mail til mig på charlotte@charlottegade.dk eller ring til mig på 26153830.

Er du leder eller medarbejder?

vil du vide hvordan businesscoaching kan hjælpe dig og din arbejdsplads?
så læs mere her.