Frustreret over hvordan du finder din passion? 

Hvis du læser dette indlæg, er du søgende efter, hvordan du finder din passion. Jeg ved, hvor frustrerende det er ikke at kunne finde sin passion. Tro mig, jeg har været der, hvor du er. Min rejse for at finde min passion har været lang. Jeg skulle ud af mange sideveje indtil, jeg kom ind på sporet af, hvad min passion er, og hvad jeg vil med mit liv.

Fra et liv uden passion til at have knækket koden

Da jeg var i 20’erne kunne jeg simpelthen ikke finde ud af, hvad jeg brændte for. Jeg var god til mit arbejde, men ikke passioneret omkring det, og alt i mit liv var tilfældighedernes spil. Jeg var ved at gå ud af mit gode skind af bar utilfredshed, og nøjes med et liv uden oprigtig glæde. Da jeg blev 30 år, besluttede jeg mig for, at jeg ville finde min passion!

Men hvordan finder jeg den?

Jeg begyndte at afprøve en masse ting. Jeg startede med at rejse rundt i verden og følte stor glæde. Jeg var en eventyrer. Men så snart jeg kom hjem til Danmark, var jeg tilbage i min frustration. Hvad skal jeg med mit liv? Hvordan finder jeg min passion i mit hverdagsliv? Efter mange år og mange forsøg knækkede jeg endelig koden! Og det kan du også.

Alle kan finde sin passion

For nogle mennesker er det ret simpelt, og de finder ret tidligt deres passion og mål i livet. De har et naturligt talent, som de vedholdende dyrker og sidenhen udvikler stærke kompetencer indenfor.

Men for os andre kan det være noget af en udfordring. Dog er jeg ikke et sekund i tvivl om, at ALLE kan finde sin passion. Det handler blot om at få lidt hjælp og øvelse. Og det er lige præcis det, som jeg vil give dig her, så du ikke skal gå den lange snørklet vej, som jeg har gået.

 

Sådan finder du din passion:

Find et stykke papir og noget at skrive med. Tving dig selv til at svare ærligt på alle spørgsmålene. Også selvom det er svært.

 1. Hvad elskede du at lave, da du var barn?
 2. Hvad drømte du om at blive, når du blev voksen?
 3. Hvad er du god til, hvad kommer let til dig?
 4. Hvad synes/siger andre du er god til?
 5. Hvad elsker du at lave, så tiden bare forsvinder fra dig?
 6. Hvad giver dig inspiration?
 7. Hvem beundrer du/ser op til/inspirerer dig? Og hvorfor?
 8. Hvad ville du gøre anderledes, hvis du kunne gå tilbage og vælge en anden uddannelse?
 9. Hvis alt er muligt og penge eller tid ikke er en faktor, hvad ville du lave?
 10. Hvis du er frygtløs, hvad vil du gøre?
 11. Hvad vil du ændre i verden?
 12. Hvis du kun har 1 år tilbage at leve i, hvad vil du bruge tiden på?

Den røde tråd = din passion

Kig på dine svar. Hvis du ikke lige med det samme, kan se den røde tråd i dine svar, så brug et par dage til at summe over det. Måske vil der dukke flere svar op, så sørg for at skrive dem ned. Inden for en uge, vil du kunne se, hvad den røde tråd er. Det er den røde tråd, som du har ledt efter. Det er den, der er din passion! Tillykke!

Kom igang – lev dit liv med din passion

Næste skridt er at blive specifik på, hvordan du kan implementere din passion i dit liv, i din hverdag? For nogle er det super nemt at implementere, og for andre er det mega skræmmende og uoverskuelig. Hvis du synes det er nemt, og du er klar til at handle og komme ud over stepperne? Så tillykke! Se at komme igang:-)

Til dig der sidder og er ved at dø af skræk, vil jeg sige, det er helt normalt! Du skal ud af din comfort zone, og det føles altid ubehageligt at gøre noget, du ikke har prøvet før. Du vil helt sikkert høre, din indre stemme sige sætninger som: “jeg er ikke god nok”, “det kan jeg da ikke”, “hvad vil andre tænke”? Men det vigtigste er, du må IKKE lade dig bremse af din indre negative dialog. For selvfølgelig kan du det, du ønsker, når du først har besluttet dig. Du skal bare igang! Jeg hepper på dig!

Læs også:

Hvad skal jeg med mit liv?

Hvorfor dine negative tanker forhindrer dig i at handle på det du ønsker

Lever du dit liv i tråd med dine værdier?

Fylder din indre dialog med negative tanker om dig selv, så du ikke kan komme igang med at leve dit liv med din passion? Så står jeg klar til at hjælpe dig. Gennem coaching kan jeg hjælpe dig med at få bugt på de forhindringer, der står i vejen for, at du får det liv, som du elsker og drømmer om. Kontakt mig her.